fredag 28. april 2017

Ikea champagneglass

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Kjøp glassfigurer trygt og enkelt på nett. Gode priser og rask levering! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vask produktet før første gangs bruk. Praktiske engangsglass og kopper av 1 fossilfri plast. Må ikke oppbevares i direkte sollys, i nærheten av.


Har stått på lager i esker siden det. Vi har 1stk glass, altså stk 6-pakninger. Er i klart glass og rommer cl. Pris: 15- for alle 1glass. Hentes eller sendes for kjøpers regning.

Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker. Bestill Online i dag og få rask levering. En champagnekjøler gjør servering av champagne til noe ekstra spesielt. Om det er spesielle anledninger som bryllup, nyttårsaften eller i forbindelse.


STORHET champagneglass (8022). Du kan også servere desserter i dette brede glasset. Et bredt og lavt glass på et høyt ben for feirende champagne. Высокий бокал для шампанского традиционной формы.


Skal du invitere flere gjester enn du har bestikk og servise til, ha festen din ute eller vil slippe unna litt oppvask? Med Natur-serien fra Europris kan du med god. Glass som passer til alt.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre. Champagneglass i plast. P en fest jeg var, var det en som gjorde det med stetten av et champagneglass riktignok et fra Ikea just in 10.


Dekk forsommerens festbord med glass, lysestaker og vaser i vakre nyanser. Likrglass, kr 4stk, Ikea. Det er jeg ikke enig i, greit de er formet som et champangeglass, men det er dog plast og det ser ut som plast, går ikke ann å ta feil og en får ikke den fine klangen når en skåler heller.

Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning. Du finner vinglass, drinkglass og hverdagsglass for enhver smak. Vi har store krystallglass og vanlige sodaglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg