fredag 28. april 2017

Bilderamme 20x20

Fraktfritt over 3kr. Fotorammer - 20xcm. En kvadratisk ramme er en interiørdetalj som skiller seg ut, så velg rett motiv til rett ramme. De er altså lette å plassere i et hvilket som helst rom. Vi knipser bilder hele tiden.


Bilderamme 20x20

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Eller passer det bedre med en sober sort eller en trendy hvit ramme? Kanskje du heller vil ha en enkel, brun og blankfernissert treramme som overlater fokuset til bildet ditt og ikke til rammen? Alle våre rammer holder høy kvalitet.


Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging.


Bilderamme 20x20

Rammer til bildene dine. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Ram inn minnene dine. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Bilderamme 20x20

Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Her har vi samlet flere lekre rammer som passer bilder i størrelsen 20xcm. Rask levering og personlig service er våre slagord. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


The document has moved here. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Se og last ned PDF-filen, finn svar på ofte stilte spørsmål og les tilbakemeldinger fra brukere.


Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg