fredag 14. april 2017

Merkebånd plast

Finn laveste nettpris her. Merkebånd i plast , PE-kvalitet. Plastbåndene er laget av 1 miljøvennlig polyeten og er helt gjenvinnbare. Ved bestilling av minst 5ruller (kartonger) kan vin trykke logo på båndene.


Ta kontakt for pristilbud.

Miljøvennlig merkebånd som kan brukes til all slags merking utendørs. Båndet er ensfarget og tåler både UV-stråling og fuktighet. Materialblandingen gjør at båndet er lett å knyte og håndtere. De blekes ikke like raskt av sollys og vann. Holder lengre enn non-woven bandene.


Så enkelt er det – sett i valgfri type bån skriv inn teksten og trykk på knappen for utskrift av etiketten du trenger. Vanskeligere er det ikke å merke esker, skuffer, permer og hyller for å organisere bedre.

Vi har et stort utvalg av merkemaskiner, merketenger, merkebånd og smarte etikettskrivere. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Trepakning med merketeip som passer til Dymos merkemaskin LetraTag.


For merkemaskiner LM 15 LM 35 LM 45 LP 10 LP 20 LP 30 LP 35 LM 30 LM-PC, Dymo. If you have exact needs not specified here, let us know and we will try to provide a service particular to your needs. Etikettene skrives ut med hjelp av en merkemaskin (selges separat) og fester på mange underlag.


Forpakningen inneholder hvitt papirbån gult plastbånd og sølvmetallicbånd. Båndbredde mm, lengde m. Få laget dine helt egne, vevde navnebånd! Vevd navnebånd - Merk klærne! Og vi Nordnes Verksteder har klippet og målt og laget merkebånd av gamle 7-fjells t-skjorter. Alt av engangsmateriell som plastkopper er kuttet ut.


I år må folk ta med egen kopp eller bruke drikkeflasken. Startkortene er heller ikke laget av plast.

Bærepose i plast til bla alt av innmat som må følge slaktet for kontroll-Tynn vinterlue, hvis skyggelua skulle bli for kald Dette er normalt utrustningen min enten jeg skal gå med hund eller sitte på post. Ikast Etikett har spesialisert seg på navnelapper og navnemerker og har et bredt utvalg av papirarmbån festivalbånd og nøkkelbånd. Plastiroute Rollgrip er et flytende, solventfri veimarkeringsmateriale som herder ved hjelp av peroxidinitiator.


Kan legges med malingsrulle. Langhårest rulle gir. Kan skrive ut i forskjellige retninger på båndet. Skriv ut etiketter, merkelapper etc. Bruker termisk utskrift. Enkelt å skifte kassett.


Kan brukes til alle Dymo LetraTag merkemaskiner. Svart tekst på hvitt, gult og sølvfarget bånd. Stort utvalg av stolper og kjettingi plast og metall. For ute- og innendørs bruk.


For nedstøping, bolting eller med fot. Klesklyper og plast er lite stilig å gå fra i. Kart over nedgravde kabler kan være både unøyaktige og ufullstendige. En gang i blant finnes det ikke kart i det hele tatt. Dermed øker faren for brudd og skader under graving.


Blant Pipelife sine produkter for kabelbeskyttelse finnes det en enkel og billig måte å forsikre seg mot slikt: Markerings- eller varselnett i plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg