tirsdag 18. april 2017

Danske design stoler

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebordsstoler fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs.


Stilfulle designede stoler online. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Panton Stolen av Verner Panton Verner Panton var en dansk interiørarkitekt og møbeldesigner som er kjent for flere unike og futuristiske design. En av de mest ikoniske designene fra Verner Panton er S-Stolen eller Panton Stolen. Danske design stoler. Spisestoler i teak tegnet av Arne Halvorsen for Rastad og Relling.


Produsert av Rasmus Solberg. Hos Sofacompany har vi spart vekk alle de fordyrende mellomleddene, slik at vi kan sikre deg dansk design i håndlaget kvalitet til ærlige priser. Vi tar oss selv av hele prosessen – helt fra design til håndtering og levering av de nye møblene hjem til deg.

Her kan du blant annet få en skammel i betong som også kan stå ute. De har også stramme kontorstoler i skinn og stilige stålamper. Besøk oss i butikken i dag for se dansk design med eksellens forankret i arv, og med et ivrig blikk mot fremtiden. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig.


Ru stolen fra Hay er nok et bevis på at det enkle er ofte det beste. Stolen, som minner litt om en gammel skolebenk, kan både henges på bordkanten når du skal vaske rundt og ikke minst stables om du har dårlig plass! Er du på utkikk etter designstoler ? Se og kjøp designstolene dine online.


Klikk her for å få tilsendt nyhetsbrev fra Møbelgalleriet. Oppdag moderne spisestoler fra BoConcept. Moderne spisestoler med stil og et fantastisk design. Som EA2kontorstol og Barcelona stol. Y stolen er trolig Hans J. Wegner sitt mest kjente design.


Flotte designermøbler. Tyske Brühl har samarbeidet med den danske designerduoen Johannes Foersom og Peter Hiort- Lorenzen. Resultatet er stolserien Gerar som inkluderer denne klassiske loungestolen.

Fremstilt i stål og lær. Danmark En kirke på Østjylland i Danmark er utsatt for et usedvanlig tjuveri. Noen har stukket av med 1stoler designet av danske Kaare Klint. Finn beste pris på Rubrikk. Lenestoler i olivenbrunt skinn tegnet av Fredrik Kayser for Vatne.


Se vores store udvalg her. Design møbler og ekslusive stole. Mosebo selger skinnputer og putesett. Skinnpute til designstolen din? Bestill skinnpute her!


Med en lenestol fra Bohus vil du alltid finne igjen hvilepulsen. Velg blant ulike fasonger og materialer, for optimal komfort. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg