onsdag 26. april 2017

Liten vinkelsofa

Bestill på nett og hent i butikk. Finn den perfekte hjørnesofa til akkurat din stue! En liten hjørnesofa er arealeffektiv for mindre rom, og skaper en lun og hyggelig atmosfære i større rom.


Hjørnesofaen er stuens midtpunkt der hele familien kan sitte samlet! Hos oss finner du et bredt utvalg av hjørnesofaer i flere varianter.

Kjøp en komfortabel hjørnesofa i tekstil og skap den perfekte løsningen for din stue og din familie. En skikkelig familiesofa. Velg mellom en rekke fine modeller i. Sofa er vår spesialitet.


Finn sofaen som møter dine behov i vårt brede utvalg. Vi tilbyr hjemkjøring og gratis utlån av tilhenger. Velg en skinnsofa som blir penere med årene.

De fleste av skinnsofaene våre finnes i flere farger, blant annet svart, offwhite, brunt og gyllenbrunt skinn. En god sofa er det stedet du kan slappe av med en god bok, se en film, eller samle venner når du har besøk. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele. Jupiter vinkelsofa er en liten og fin sofa som passer inn overalt. Kan leveres i mange forskjellige stoff og farger.


Cuba Stol: Veil kr 4. Sans har et klassisk tidløst design som gjør den til et sikkert valg. En klassisk og stilfull sofa som vi er stolt av å tilby deg. Det beste fra norsk tradisjon og.


Kjøp billige sofaer online fra Trademax. Velkommen for en hyggelig handel! Sofo er en modulsofa som til tross for få deler, kan skape mange forskjellige oppsett. Alt fra en liten hjørnesofa til en lang plasskrevende sofa.


PRODUKTBLADET Emma Olbers om designet: ”Meningen med den här soffan var att skapa en djup, avslappnande stor krypa-upp-i-soffa. Men som ändå inte tar allt för stor plats. Dersom vi har chaiselong kan jo en person sitte-ligge i sofaen og dersom vi har gjester kan vi bruke den litt som en liten vinkelsofa.

Hvordan tenker dere andre som har liten plass? Weston serien er for deg som liker den moderne rustikke stilen. En hjørnesofa fra Møbelringen utnytter rommet maksimalt og gir plass til alle. Finn en hjørnesofa som gir stuen en lun og koselig atmosfære her!


Det er viktig å ta de rette målene når du skal kjøpe ny sofa. Mål området hvor sofaen skal stå for å se hvor stor sofa som passer inn. Liten og nett hjørnesofa Mål: 210x2Kan speilvendes.


Har du liten plass, er et annet tips å gå for hyller helt opp til taket. Det gir deg metervis med oppbevaringsrom uten å ta gulvplass. Og husk at du ikke trenger å lukke alt inne i skap! Sovesofaen er både praktisk, smart og komfortabel. Den kan være et smart alternativ til den vanlige sofaen dersom du har en liten leilighet eller ønsker maksimal plassutnyttelse i stua.


Ved valg av ny sovesofa er det viktig å stille seg noen spørsmål: - Er sovesofaen din nye seng, slik at du skal sove der hver natt? Alt fra store loungesett og sittegrupper til stilige loungemøbler og regulerbare utestoler. Gjør uteområde komplett med hageputer, blomsterpotter og lanterner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg