tirsdag 4. april 2017

Spennstang gardin

Spennstang gardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!


Spennstang er lagd for å stå i spenn eller press inne i vinduet. Passer perfekt til små rom som bad og loft. Det er en liten skrue på baksiden av stangen, ved å justere hvor denne står justerer man også lengden på stangen. En spennstang monteres enkelt uten å skru i veggen. Stangen kan enkelt kuttes til ønsket lengde.


Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Akkurat som gardin med løpegang kan du velge å ha rynkehode eller. Med en spennstang henger du enkelt opp en gardin inni vindusrammen - uten å måtte spikre eller bore i veggen.


Foto: Per Ervland Vis mer. Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Så her finner du gardinstangen som passer akkurat din gardin , ditt vindu og din smak. Med hjelp av et stort utvalg av veggfesten kan du montere gardinstangen akkurat hvor og hvordan du vil.


Spennstang gardin

Har du en vinduskarm som stikker ut fra vinduet bruker du justerbare veggfesten som gjør at gardinen henger lengre ut. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Vi har et rikt utvalg gardinstenger, gardinskinner og gardinwire i forskjellige bredder og stiler. Se alle våre gardinstenger på IKEA. Velg gardiner etter rom og behov.


Gardiner til alle rom! Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Enkle løsninger for små gardiner. En cafè- eller spennstang er praktisk og prisgunstig for oppheng av lette gardiner i små vinduer.


Spennstang gardin

Med en enkel løpegang øverst på stoffhodet er gardinen klar til å henges opp. Vi har gardinstenger som kan monteres på veggen eller i taket, og beslag som kan justeres, slik at du kan henge gardinene ved vinduet eller lenger inn i rommet. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Her finner du flust av gardinstenger til vinduene dine. Bak enhver gardinløsning finnes en god opphengsmåte.


Handle trygt på jotex. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Velg blant alle våre gardiner her.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Leker med faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg