mandag 24. april 2017

Tørkestativ til vegg

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg , tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. TØRKESTATIV WALLFIX VEGGHENGT UTTREKKBART BESKYTTELSESTRE Premium vegg montert tørkestativ.


Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til.

Funksjonelt og plassbesparende tørkestativ til montering på vegg. Fordeler med tørkestativ. Det er mange gode grunner til å bruke tørkestativ til å tørke klesvasken. Her er noen av deDet er gratis: Å henge opp klær koster ingenting og de tørker uten å bruke en krone på strøm eller vann. Se vårt utvalg av tørkestativer.


Alle rettigheter reservert. Ta gjerne kontakt med MAXBO Kundeservice hvis du likevel ønsker varen bestilt inn til ditt varehus. Billige tørkestativer til klesvasken.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen.

Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Men hverken det på bildet eller Stolmen er vegghengt. De står på gulvet og justeres til taket og kan skrus fast i taket og med stag inn mot veggen.


Om en ikke fester det til veggen med stag blir det lit for raklete etter min mening. Jeg skal ikke kjøpe dette systemet en gang til. Jeg ble litt skuffet over det. I tillegg skal tørkestativet ta liten plass, men være stort nok til hele vasken. Våre stativer er designet i Norge, og produsert i Europa.


De er laget for det nordiske markedet, og tåler til og med tunge dundyner, tykke laken og lignende. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Tørkestativ Tørkestativ Det er tross alt ingen grunn til at tørkestativet skal stå fremme når du ikke bruker det.


Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Smarte produkter til hjemmet ditt. Dette tørkestativet passer på både større og mindre overflater takket være sin evne til å legges sammen, hvilket gjør at den også tar minimalt med plass når den ikke er i bruk.


Tørkestativet kan monters på veggen og felles enkelt ut med en hån med kun en enkel bevegelse får du totalt meter line til disposisjon. Vegg tørkestativ Doria 60. Jo tettere klesvasken henger, jo lenger tid tar det før det blir tørt.


Har du mye vasketøy trenger du gjerne et stort tørkestativ eller to.

Men det finnes også noen kreative løsninger der ute som både har plass til mye klesvask og ikke bruker verdifull gulvplass i hjemmet. Løsningen er nemlig et takmontert tørkestativ. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Mål sammenslått: x cm. Rette linjer og krager er et must når julekvelden kommer sigende.


Sørg derfor å ha strykebrettet i orden. Hos oss finner du strykebrett til skjorter, og vi har også mindre strykebrett for slips og ermer. Trenger du hjelp til å finne riktig vaske- eller tørkeutstyr?


Vi hjelper deg gjerne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg