fredag 7. april 2017

Kontaktplast

Maskiner, verktøy og mye tilbehør som gjør det enkelt og morsomt å fikse hjemme. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. Kjøp online - Bauhaus. Det en enkelt å feste, bare bruk litt vann.


Klebefolie er noe som kan gjøre hjemme ditt helt unikt. Det kan brukes på både møbler, vegger og tak.

Det er enkelt og rengjøre, så dette er et produkt med høy kvalitet. Med noen meter kontaktplast får du det samme uttrykket til en betydelig rimeligere pris. Kle noen små møbler med marmorplast, og du får tidsriktige detaljer på et blunk. Slik lager du kule marmorbrikker selv. En stripe med kontaktplast i gull har forvandlet denne enkle Malm-kommoden fra Ikea til et elegant møbel.


Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Selvklistrende PVC-folie til oppsetting på møbler, vegger, paneler m. Folien klistrer ved bruk av litt.

Designfolie er blitt et svært populært produkt, som brukes til å fornye bl. Man kan få et helt nytt og personlig preg på alt, kjøkkenbenker, skap. Gi hjemmet ditt et nytt uttrykk ved å montere en kontaktplast , enten det er på et møbel eller rett på veggen. Denne prosessen er enklere enn oppsussing og tar kortere ti er billigere og mer miljøvennlig.


Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det enklest ved å varme den litt forsiktig med en hårføner. D-C-Fix KONTAKTPLAST er selvklebende, dekorativ interiøfolie som kan festes på alle behandlede flater som er fri for støv og smuss. Ruller med kontaktplast finnes i en lang rekke ulike design og farger. Her finnes også velur, ulike stein- og treimitasjoner samt ensfargede og mønstrede overflater i både matt og blank utførelse. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat.


D-C Fix er verdens ledende produsent av selvklebende folie, som også kalles kontaktplast eller dekorasjonsfolie. Monteringen er meget enkel. Tåler vann og kan enkelt fjernes igjen. For tips om montering se video under monteringsanvisning. Hos kreativdekor finner du et stort utvalg kontaktplast , vindusfolie og interilørfolier.


Vi har også folie til hobbybruk fra 3M og oracal. Vindusfolie hindrer innsyn og stopper UV-stråler. Festes enkelt med vann og sletter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg