tirsdag 25. april 2017

Søvntrener

Søvntrener

Zazu Søvntrener Sam, hvit. Pris- og produktinformasjon. SAM søvntrener , nattlampe og klokke. Små barn har ikke samme begrep om tid som voksne har.


Søvntrener

Deres dag begynner når de åpner øynene sine. KidSleep Moon er en den nyeste og beste klokken fra KidSleep og har både søvntrener og innsovningsfunksjoner i tillegg til klokke og vekkerklokke. Her får du søvntrener som viser om barnet skal sove eller stå opp, vuggesanger, vekkerklokke, nattlampe og klokke i ett! ZAZU Sam er en søvntrener , nattlampe og klokke.


Vi vil gjerne høre fra deg! ZAZU Søvntrener SAM åpner og lukker øynene på bestemte tider for å vise barnet ditt når det er på tide å sove og vokne. SAM er en søvntrener og nattlampe og hjelper barnet ditt med å forstå når det er på tide å stå opp – men også hvor lang tid det er igjen (om man har våknet for tidlig). Er du ute etter en søt og morsom nattlampe til barnet ditt?


Vi har et kjempeutvalg av både lekre og morsomme nattlamper med praktiske funksjoner! Den fungerer også som et vanlig digitalur for voksne. Klokken leveres med to display: Blå klokke: Ett med dag- og natt kanin, og ett med sovekanin om klokken istedet skal brukes som nattlys. Bobby er en søt søvntrener og klokke som viser barnet når det er greit å stå opp.


Bobby lukker øynene når det er på tide å sove og åpner dem igjen når det er på tide å så opp. Alarmtiden stilles inn etter ønsket tid. Analog og digital klokke, lett for barnet å lære og forstå tid. Velkommen til Babyshop.


Søvntrener

En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en. Drømmer du også om en god natts søvn uten barn i sengen? Fabian fra Flow er en søvntrener som kan lære barn å sove i egen seng hele natten. Den viser med farge når det er tid for å sove – og når det er på tidw å stå opp. En skikkelig drømmedings for småbarnsforeldre!


Vekkeklokke, nattlampe og hjelp til barn som ikke kan klokken - så de kan vite når det er sovetid og når det er våkentid. Sunne valg, helt enkelt - din helsebutikk Spesialister i Sunnhet. Urskiven fungerer som nattlampe for barna som lett blir redde i mørket.


Søvntrener

Søker dere en vekkerklokke med velkjente motiv og figurer finner du den alltid hos oss. Den kan brukes som nattlampe fra barnet er nyfødt og så som søvntrener for å lære barnet når det er på tide å stå opp og når det fortsatt skal ligge i sengen. Kjøp Disney Princess, Go Glow, Søvntrener på nettet. Du finner også andre Belysning produkter fra Go Glow hos Lekmer. Pam hjelper deg og barnet ditt til å sove godt hele natten lang.


Når det er på tide å sove, kan du bruke Pam til å spille en godnattsang gjennom Bluetooth, mens den har på sitt beroligende lys. Tidlig om morgenen fungerer Pam som en søvntrener ved å bytte farge for å vise når det er på tide å stå opp (eller vente litt lenger). Dette nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg