tirsdag 11. april 2017

Dype rammer

IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Du kan plassere motivet i forkant eller bakkant av den ekstra dype ramma. Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen.


Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette. Les mer om vår cookiebruk her.

Noen som vet hvor man får kjøpt sånne dype bilderammer og evt hva de egentlig heter? Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Tannkjøttsykdom gir vanligvis ingen smerter og vil derfor sjelden oppdages av pasienten selv før en tann begynner å bli løs, forklarer Koldsland.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Fire dype rammer med glass i størr.

Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Levi er et dekorativt speil med en robust, dyp ramme i matt sort farge. Speilet finnes i tre ulike størrelser som passer inn i de fleste rom.


En skrivetavle med myke runde hjørner og ramme i formpresset tre. Den dype rammen avgrenser skriveflaten samtidig som den fungerer som en pennehylle. Frame er tilgjengelig i fire utvalgte glassfarger med eikeramme, og to varianter der rammen er lakkert som glasset.


En svart ramme er et klassisk valg til innramming av plakater og fotografier, og den passer fint til alle motiver. Den rammer tydelig inn, og fremhever på en effektiv måte bildets motiv med svart som kontrastfarge. Den svarte rammen er det naturlige valget for en svarthvitt bildevegg, men den passer like fint til fargerike motiver. Og hos Panduro fant jeg heller ingen settekasser, og de dype rammene de har er enten av papp eller de er for små.


Og settekassen gjerne ca. Det er lov å blande og mikse rammer , vær gjerne litt vågal. Profilerte lister og dobble passepartouter kan eksempelvis gir dybde og fremheve et klassisk motiv, mens enkle, dype rammer (bokserammer) kan gi det samme motivet akkurat den spennende kontrasten det trenger for å komme til sin rett. Barn trenger foreldre som er emosjonelt til stede. Krangling vil alltid forekomme i de fleste familier, men det bør foregå innenfor normale rammer.


Ingen barn bør oppleve mishandling eller annen form for trakassering. Barn knytter bånd til sine omsorgspersoner, og man vet at relasjonsbrudd er en annen faktor som kan gi dype emosjonelle sår.

Det unike systemet for opphenging fra STAS gir deg virkelig noe spesielt: så snart bildeskinnen er installert trenger du aldri mer å borre hull i veggen! Heng opp dine bilder, fotografier, plakater og rammer med hjelp av de forskjellige bildekrokene og bildehengerne fra STAS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg