tirsdag 4. april 2017

Get kampanje

Get kampanje

Kampanjen varer til 30. Minste totalpris første år er 6. Leveringstid avtales med kunden etter at bestilling er mottatt. Tilbudet forutsetter at Get er tilgjengelig på adressen.


Vår beste wifi-løsning som gir deg full dekning i alle rom. Wifi-dekningen kommer ofte an på utstyret du har hjemme, og hvordan det er plassert. Det er fullt mulig å ha et raskt og stabilt bredbånd og samtidig oppleve dårlig wifi-dekning. Innebygget modem og trådløs ruter.


Get nett-TV Se TV hvor du vil! Fungerer også på Apple TV og Chromecast. Veiledende pris per mnd. Hos Get jobber det over 8engasjerte medarbeidere som er opptatt av at kundene skal få den beste opplevelsen. Denne typen markedsføring kan villede forbrukere som er på jakt etter høye hastigheter til å kjøpe tjenester de ellers ikke ville kjøpt.


Vi forventer at Get stanser kampanjen med en gang, sier forbrukerombud Gry Nergård i meldingen. Get har fått en frist til 6. Jo raskere bredbånd du har, desto mer kan du gjøre på nettet. Dersom du spiller, laster ne streamer eller handler på nettet har vi hastighetene som lar deg. Ikke betal for mye, spar penger og shop smart hos get. Tenåringene vender tilbake i ny Get -film.


Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet. Vil du være først ute med NYHETER, TILBUD og FRESH INSPIRASJON? Meld deg på vårt nyhetsbrev HER!


Get kampanje

Aldri brukt så penger på tv i en blokk noen gang. Så vi satser veldig på dette, sier Evensen. Det er ikke første gang Get bruker kjendiser i en reklamefilm. Slik vil Get sjarmere før jul.


Nå får du rabatt på hver 4. Gjelder billigste vare av fire kjøpt samtidig, og kun private husholdninger (ikke bedrifts- eller næringskjøp). Aktiver informasjonskapslene i nettleseren din for å se alle funksjonene på dette nettstedet. Når du har aktivert dem, er det bare å oppdatere siden for å fortsette. Prisene er de samme som i din valgte Obs-butikk - det betyr at lokale tilbud vises på denne siden.


Get kampanje

For å se hele ukens kundeavis, inkludert dagligvarer. Overraskelser hele helgen. Gjør et innskudd og spill fra mandag til torsdag, så får du gratisspinn, Big Spins eller bonuser. Get Inspired appelerer til kvinner i alle aldre som er opptatt av trening, komfort og mote.


De tilbyr en rekke sterke merkevarer, og da kan det være ekstra deilig å både få en god pris og kvalitet - i andre ord både i pose og sekk! Våre kunder satt spesielt pris på en Get Inspired rabattkupong som ga dem avslag på en valgfri vare. Hver enkel kampanjevare er markert med slutten på kampanjeperiode. Rabattkoder hos Get Inspired gir normalt rabatter på utvalgte produkter eller hele handlekurven.


Get kampanje

Du kan melde deg på Get Inspired sitt nyhetsbrev for å holde deg opdatert på kampanjer og rabattkoder. Hold utkikk for dagstilbud på utvalgte produkter og rabattkoder som gir eg ekstra avslag på varer som allerede er satt ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg