fredag 17. mars 2017

Bohus skittentøyskurv

Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Få kontroll på klesvasken med en flott skittentøyskurv. Vi har kurver med og uten lokk i ulike størrelser slik at skittentøyet ikke trenger å ta opp mer plass enn nødvendig.


Om du bor alene kan det holde med en liten kurv, mens en familie ofte vil ha bruk for en eller flere store og stødige skittentøyskurver. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.

Se julegavetipsene våre for store og små. Jeg ønsker å kjøpe en slik skittentøyskurv som er vist på bildene. Den er ikke lenger i produksjon, men jeg har en tilsvarende og ønsker meg en til. Jeg trorden er fra Bohus og med en avtagbar tøypose.


Skittentøyskurv BROBY B45xL37xH65. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Vi har et stort utvalg i flere forskjellige farger, slik at du skal kunne finne riktig produkt.


Ethvert bad trenger tilbehør som står i stil til badet.

Toalettrullholder, toalettbørste, håndkletørker, kroker, baderomsmatte, pedalbøtte, tannglass, såpedispenser, speil, dusjhyller, skittentøyskurv eller annet. Smart og praktisk oppbevaring. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker. Julehuset Skeidar Se mer.


Hos Europris finner du massevis av nyttig baderomstilbehør som skittentøyskurv , tørkestativ, dusjforheng, toalettbørste og til og med toalettsete. Gjem bort skitne klær i en lekker skittentøyskurv. Vi har flere typer og hjelper deg gjerne med å finne en som passer din stil. Produktbeskrivelse: Mace skittentøyskurv 44xh56. Selger min pent brukte skittentøyskurv fra Bohus.


Kurven er år gammel, ble kjøpt på Bohus for 5kr og selges for 250kr! Rommer opptil kg skittentøy. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Tøff og moderne skittentøyskurv , som også kan brukes til oppbevaring av tepper, puter m. Kurven finnes i to ulike farger, sort eller grå, slik at.


The Design Chaser This office has it all – stylish shelves, wall art, cute caddy, sheepskin over the chair. Jeg har sånn skittentøyskurv i svart, og den er kjøpt på bohus #128578; Reply. Stilren, solid og hygienisk med man.

Baderomstilbehør er badets smykke. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass. En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie. Om du er som oss, opptatt av møbler, interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli.


Meld deg inn i kundeklubben!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg