onsdag 26. april 2017

Kule gutterom

Gjennomfør temaet på gutterom - De fleste barnerom her i landet er ganske små, og da må man utnytte de mulighetene man har. Velg et tema og gjennomfør det. For å utnytte plassen kan man gjerne lage skuffer til oppbevaring under sengen, sier Meldgaard. Også Schineller anbefaler å velge løsninger som skaper orden på rommet. Da familien flyttet inn i sin nye leilighet, tapte minstemann i huset, Konrad på sju år, slaget om det største rommet.


Nå som soverommet på knappe fem kvadratmeter er innredet med blå fargetoner og en hyggelig seng, er Konrad likevel svært fornøyd med sitt huleaktige gutterom.

I denne kategorien finner du wallstickers som vi mener vil egne seg til et gutterom. De wallstickersene som du finner i denne kategorien varierer veldig. Det er wallstickers med flotte, søte og kule motiver som kan brukes til å dekorere en ellers kjedelig og ensfarget vegg. INSPIRASJON: GUTTEROM.


Takk til alle som har delt inspirerende bilder av kule gutterom ! Enn så lenge deler jeg noen flotte og ikke minst kreative guttrom med dere! Nytt rom når liten blir stor 10. Når jenta går fra barn til tenåring, kommer ønsket om et tøffere rom. Ut med det sukkersøte, og inn med det kule !

Det finnes mange kule barnerom man kan la seg inspirere av. Men er det tenåringen i huset som skal fornye rommet sitt, er det kanskje andre kriterier som gjelder. Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et.


Kule wallstickers for gutter - de nyeste tendenser Trenger sønnen din noe å ha på veggen, da har du kommet til riktig plass. Her finner du wallstickers med alt fra kule traktorer og biler, via fotball og videospill, til superhelter og robotter. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Lekne farger og overraskelser, spennende dekor og detaljer. Bli med på besøk til fire unge mennesker i deres flotte rom, og plukk opp noen tips!


Men jeg vet ikke om jeg skal lage et fotball rom til han. Her har jeg iallefall samlet en del inspirasjon. Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom.


Barnerom kan ha farger. De trenger farger for å være kreative. Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge? Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver.

Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Skap et lekent og lekkert uttrykk på barnerommet, vi har inspirasjonen! Her er ideer som vil få barna (og deg) til å. Det betyr at de begynner å bli selvstendige, og mer definerte på egen personlighet. Noen inspireres kanskje av moter, trender, popstjerner, kjendiser og sosiale medier, mens andre kan være inspirert av alt fra fotballag, kule farger i et skateboar et ban spill eller teknologi.


Uansett om du har et jungeldyr, sjørøver, ridder, fotballspiller eller en liten superhelt hjemme, er det viktig å ha det ryddig rundt seg. Inspirasjon er individuelt! Så hvorfor ikke investere i noen kule oppbevaringsløsninger til gutterommet? Ting har et stort utvalg interiør til barnerommet. Her finner du alt til barnerommet: barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, oppbevaring, barneromsinnredning og mye mer, alt sammen fra gode merker!


Hoppekids, Bopita og mange fler. Finn og lagre ideer om Kule gutterom på Pinterest. Se flere ideer om Delte rom. Gutterom Bilder hos AllPosters.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg