mandag 3. april 2017

Grønskefjerner

Påføres tørr overflate. Grønskefjerneren er miljøvennlig og biologisk nedbrytbar. SOPP- OG GRØNSKEFJERNER LITER.


Gjøco sopp- grønskefjerner fjerner effektivt svertesopp og alger, samtidig som den redusrer muligheten for nye soppangrep på flater som allerede er overflatebehandlet med beis, oljedekkbeis eller maling. Produktet kan også brukes til desinfeksjon av overflater.

Mosefjerner for tak eller grønskefjerner kan også brukes. Du kan vaske taket med Klorin blandet med vann i forholdet 1:4. Når du først er i gang, tar du et tak under dekkbordene samtidig. Brukes mot grønske, mose og alger på ulike typer underlag som f. Sopp - og grønskefjerner 1l Harmoni. Sopp- og grønskefjerner som motvirker nye soppangrep på behandlet flater Legg i. Blandingen mellom grønskefjerner og vann blir perfekt når du kobler kannen direkte på hageslangen.


Ingen etterbehandling, spray blandingen ut over ønsket område og la det tørke.

Middelet er ferdig blandet. Fjern løs mose, løv osv før påføring. Kan også benyttes til desinfeksjon av overflater. Flatene rengjøres først med Gjøco Husvask eller Gjøco Kraftvask. Spray på - ingen etterspyling!


Flytende middel til fjerning og forebygging av grønske, sopp-og algevekster. Tilbyr produkter innenfor hovedområdene jernvarer og verktøy, kjøkken, hage, maling og lås og beslag. Oversikt over Jernia-butikker over hele Norge, samt.


Sommer og sol er som regel synonymt med kos på terrassen. Og hvem vil ikke at terrassen da skal være ren og pen? Er terrasseplattingen full av skitt og. Har det regnet mye, og du har en del planter, kan det bli grønske.


Få tips for hvordan fjerne grønske på terrassen før vinteren kommer. Slik gjør du uteplassen klar for sesongen. Uteplassen trenger alltids en liten oppfriskning etter en lang vinter, enten du har balkong, terrasse eller veranda. Grønskekverk fjerner effektivt grønske og er klart til bruk.


Ja, alle kjente materialer som normalt er utsatt for grønske og algevekst.

Kan jeg helle middelet på høytrykksspyler og påføre med denne dersom materialet som skal behandles tåler det? Hos Felleskjøpet finner du alt du trenger til stell av hagen og uteområdene - uansett årstid. Se vårt store utvalg av kvalitetsmaskiner og utstyr her. Pris NOK 12inkl.


Bryter ned og fjerner alger, grønske og mose på alle overflater. Reduserer muligheten for dannelse av ny sopp og grønske i overflatefilmen. Benyttes på flater rengjort med husvask eller kraftvask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg