torsdag 13. april 2017

Gamle ting og tang

Gamle ting og tang

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.


Gamle ting og tang

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hekta på alt av antikk, retro og gamle ting og tang. Her samles vi som er hekta på det litt gamle og antikke for en hyggelig prat, kjøp,. Gamle møbler, ting å tang selges i Tr. Denne siden er laget for de som liker å se gamle bruksgjenstander og antikke ting.


Alt var mye bedre før. I en verden som utvikler og moderniserer seg stadig raskere er det kanskje viktigere enn aldri før å sette av litt til å mimre og minnes det som en gang var. Er du en samler og liker stadig å finne nye gamle ting du ikke har? Da skal du legge turen til Ting og Tang i Fallet på onsdag.


Gamle ting og tang

Der bor Per Aage Sørgaard og han er en ihuga samler som ikke liker å kaste noe. Masse forskjellige ting for enhver smak. Lamper, møbler, og store ting må hentes. Se også mine andre annonser. Her kan du legge ut bilder av duppeditter og ting og tang av eldre årgang som folk lurer på kva er og kva det har.


Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting -butikk. Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker. Er det ting du er på utkikk etter,. Litt fra svunne tider, bruskasser fra Høibergs i Ålesun som desverre ikke er mer, og Sylte`s som er still going strong.


Flott butikk med alt fra bestikk til eldre skap. Hvordan gi de gamle gjenstandene nytt liv, og inkludere dem naturlig i miljøet. Mitt råd er å ta vare på noen ting som betyr noe for deg. Velg ut ting som kanskje har en historie eller er blitt brukt i generasjoner og som bærer seg selv med verdighet.


Her får du noen enkle tips på hvordan vi har tatt gamle ting i bruk hjemme hos oss. Livens ting og tang søndag 16. Alle priser er uten porto og jeg vil bruke postens satser.


Gamle ting og tang

Antikk og gamle ting. Salg av antikk og gamle ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg