fredag 14. april 2017

Antistatisk spray til møbler

Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. Kjør en luftfukter i rommene der statisk elektrisitet påvirker møbler. Møbler, dekor, trendy småbord og speil.


Tørr luft forverrer statisk elektrisitet. Kombiner en blanding av like deler eddik og vann i en sprayflaske.

Spray på møblene godt med blandingen og la det tørke. På tepper og møbler , kan det hende du må etterbehandle en gang i måneden. Kan det trygt brukes på alle typer stoff? Vi anbefaler at du alltid tester anti-statisk spray på et sømområdet eller en stoffbit først. Statique kan brukes trygt på de fleste stoffer.


Nordost ECO 3x antistat- spray er utviklet for å fjerne statisk elektrisitet rundt signalkabler og høyttalerkabler. I tillegg har denne sprayen en forbløffende. Tekstilpleje til billige priser.

Pas på dine møbler med professionelle plejeprodukter. Bestil det her, og modtag det 1-dage efter. Man kan investere i antistatiske spray til tøj eller møbler , antistatiske måtter til gulvet og bilen eller en antistatisk strop til at sætte bag skoene.


Søk etter antistatisk spray på Kelkoo. Sammenlign tilbud på antistatisk spray fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Skab hygge og personlighed ved at tilføje fx kurve, magasinholdere eller siddehynder i din indretning. Spray som gjør overflaten den sprayes på gjøres antistatisk , noe som igjen forhindrer at støv fester seg til overflaten.


Flasken inneholder 4ml. Meld deg inn i kundeklubben og vinn flotte premier hver søndag frem til julaften! Alle kundeklubbmedlemmer er automatisk med i trekningen. Delta i årets FLOTTESTE julekalender for deg som elsker møbler og interiør!


Hver søndag frem til julaften har du mulighet til å vinne ukens premie. Spray et jævnt lag så emnet bliver ”vådt”, lad det tørre og straks er den statiske elektricitet fjernet. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk!


Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi ser fram til å kunne gi deg råd og hjelper deg gjerne med prosjektene du skal gjennomføre. Burnus antistatisk spray for rengjøring og pleie.


Motvirker statisk elektrisitet og støvansamling. Elektro energi er ikke farlig , men det kan være en plage. Også kjent som statisk elektrisitet , fører det til klærne å holde deg til din kropp og ditt hår til å stå på høykant - og noen ganger det gir en liten, men smertefullt sjokk. Elektrostatikk bygge opp når materialer som sofa møbeltrekk og klær gni sammen.


Du kan ikke fortsette til betaling da det ikke er valgt levering Handlekurv. Total pris vil endre seg når du har valgt leveringsmåte. Spraymale møbler er superenkelt og superlurt! Masse herlige farger å velge i. Carat sprayen til Vakre Hjem er vannbasert, har lite sig og dekker godt oooog tørker fort!


Bare prøv;):) Her er to eksempler der den er brukt. Det første eksempelet er en gammel barnestol, som maaaange har stående. Frisk den opp, fort gjort!


Alle materialer trekker til seg en viss mengde fuktighet, som igjen vil lede elektrisitet bort. Så når det blir mindre fuktighet, vil det også bli mindre som leder bort elektrisiteten, utdyper Klubben Nilsen, som forklarer at det er spenningsforskjellen mellom den menneskelige kroppen og det man tar i som er avgjørende for om det skjer en utladning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg