torsdag 6. april 2017

Farge grå

Industriell grå – en blåaktig grå tone. Oppleves som kjølig, røff og industriell. Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner.


En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner.

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Det er viktig å vite at grått ikke er grått.


Den kommer i mange nyanser, og det er ikke gitt at alle gråfarger er pene inntil alle andre farger og materialer selv om mange anser grått som en nøytral farge , forteller Klæboe Mørkve som deler gråskalaen inn i tre kategorier. De nøytrale gråfargene, de varme og de gylne. Ergo er gylne farger ofte vakre til gylne treverk, og gylne farger kan være så mangt.


Grå er en farge som består av alle bølgelengder av synlig lys.

I tillegg til å reflektere lys, vil en grå overflate også absorbere lys. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. En varm, gråbrun farge som må med i den gråbeige fargegruppen.


Ascott er en super kombinasjonsfarge til f. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Farge og form har alltid interessert Jannice, men i de senere årene har også læren om hvordan man kan påvirke sin trivsel ved å innrede og fargesette riktig interessert henne. Sammen med oss på Nordsjö har Janice blant annet tatt fram fargen Simplicity Greige, som er en grå tone med et snev av beige i. Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom.


En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige farger og hvilke kombinasjoner som fungerer med denne “nye” fargen. Orkla-Sørbøen veggplater, farge grå skifer kr 2– kr 2eks. Rø gul, oransje, blå, svart, brune farger passer med grå farge.


Når det brukes i en grå proporsjon med rødt, oppnås et veldig fint resultat. Eksempel: Du kan legge til energi i den grå sofaen dekorasjonen med en rød pute eller tilbehør, med rødt for å avkjøle den grå fargen.

Til og med flere kjendiser farger håret grått for å få en litt tøffere stil. Kate Moss, Rihanna, Kelly Osbourne og Nichole Richie har alle valgt å farge deler av håret grått - før de i det hele tatt har fått det fra naturens side. Så da skulle det vel bare mangle at de som naturlig får grått hår også kan beholde den hårfargen? Disse bør derfor males med en mørk grå farge , eller eventuelt forblendes med stein. Hvit grunnmur gjør at hytta ikke kommer i kontakt med terrenget, men gir inntrykk av at hytta ”svever”.


Sammenheng med hytta og terreng får man ved å male grunnmuren i en mørkere farge som knytter kontakt med landskapet. Derfor bør man heller farge håret i en lysere farge , enn å tviholde på sin opprinnelige farge. Har du ikke tålmodighet til å la håret gjennomgå en gradvis avfarging eller striping, finnes det faktisk en tredje mulighet. Du kan klippe håret helt kort, prøve en ny frisyre og så lar du det grå håret vokse ut.


Farvene påvirker oss mer enn vi tror. Med litt forståelse for bruken av, og hvordan vi påvirkes, kan vi faktisk bruke farvene aktivt til å skape energi i våre liv. Grå , lys (avbleket) eller gul avføring kan være et tegn på fettdiaré også kalt steatoré på det medisinske fagspråket.


Normal avføring har et vidt spekter når det gjelder konsistens, hyppighet og farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg