torsdag 27. april 2017

Skuddsikkert glass

Hammerglass Ballistisk Beskyttelse består av en rekke glassplater som er laminert sammen med en Hammerglass-rute. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Vi kjenner og benytter ulike produsenter av skuddsikkert glass fra hele verden.

Skuddsikkert glass veier jo sinnssykt mye mer enn vanlig glass. Stort dekorsortiment. Du har flere grader av skuddsikkert glass. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Glassolutions glass er skreddersydd og designet for forskjellige niveåer av beskyttelse mot hærverk, miljøulykker, innbrudd og eksplosioner. Laminert sikkerhetsglass gir deg mange løsninger for personbeskyttelse.

De som ble tatt for seg på discovery var mot lette håndvåpen (pistoler) og litt tyngere håndvåpen (automatrifler). Du mener skuddvernglass.

Glass er sterkere enn man tror, og styrken øker med tykkelsen. I gamle dager brukte man mm maskinglass, noe som naturligvis ga en oppfatning av at glass er meget skjørt. For alt glass gir etter til slutt – men forhåpentligvis når det er for seint å gjøre ugagn. Rekordbestilling på skuddsikkert glass.


Nå er mm tykt floatglass minimumtykkelse på glass som benyttes i vinduer og dører. Hammerglass AB har fått bedriftens største bestilling gjennom tidene, med en bestilling på millioner svenske kroner i skuddsikkert glass og eksplosjonssikre vinduer og dører. Disse materialene er laminert sammen for å gi god nok beskyttelse mot den type ammunisjon den er utviklet for å motstå.


Glass brukes for eksempel i vinduer, til å drikke av, til oppbevaring av væsker og matvarer, og innen kjemi. Glass er et materiale som vanligvis er gjennomsiktig, sterkt og ikke spesielt reaktivt, og på grunn av dette har mange bruksområder. Prøving av vedheft i forseglingen mellom glass og avstandsskinner. Ser for meg stor slitasje på hengsler i bildører og slikt dersom ikke hele bilens konstruksjon er forsterket for å ta høyde for det. Glass gjøres skuddsikkert på to måter: Både ved å gjøre det tykt og ved å laminere det.


Bestemmelse av stivhet mot vindlast.

Der vanlig vindusglass er tre til fire mm tykt, er skuddsikkert glass vanligvis minst millimeter tykt. Det skuddsikre glasset består av flere lag glass der det er plassert en tynn folie av et kraftig plastmateriale mellom lagene. Laminert glass Laminert glass knuses som vanlig glas , men pga.

Det er denne egenskapen som gjør laminert glass til sikkerhetsglass. Vanlig laminert glass består av to glassflater med typisk mm folie mellom, som holder glassdelene sammen. Etter gjentatte terrorangrep de siste to årene er Frankrike fortsatt i unntakstilstan og i denne tiden har det stått midlertidige sperringer rundt tårnet.


Nå skal disse altså gjøres permanent, i form av det tre meter høye skuddsikre glasset, hvis formål er å hindre flere terrorangrep. Herdet glass :-Herdet glass er godkjent som sikkerhetsglass. Det pulveriseres når det knuser, minimal fare for personskade.


Blir ofte feilaktig kalt for skuddsikkert glass. Motstandsdyktigheten til glasset blir bedre jo flere glassplater som er limt sammen. Midt på er et herdet glass veldig sterkt, kanten på glasset er mest sårbart, poleres kanten blir glasset sterkere.


Etter seks til sju lag oppnår man gjerne skuddsikkert glass. Det er disse små uskarpe granulater som gjør at herdet glass kategoriseres som et sikkerhetsglass. Laminatglass er meget sterkt, og ved brudd holdes splintene på plass av det organiske mellomsjiktet. Trådglass er en annen type ettlags sikkerhetsglass.


Ved sammenføyning av mange lag, for eksempel seks til sju, kan man få skuddsikkert glass (panserglass).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg