mandag 27. mars 2017

Retro stil interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Den preges av loppisfunn og møbler fra bruktbutikker, men en del.


I vårt tilbud har vi mange møbler for retro stil interiør.

Det er fint å blande teakmøbler inn i et mer moderne interiør. Det skaper en varm kontrast. Hvit taklampe i retrostil , Stockholm, kr 64 IKEA. Vi guider deg gjennom fem forskjellige interiørstiler. Få tips, råd og inspirasjon til å finne din interiørstil.


Kjenner jeg liker veldig godt uttrykket som spiseplassen har fått nå - litt duse farger, men samtidig litt røft med linoleumen og stolene med stålrør! I det store og det hele vil noen kanskje si at interiør er en smule overfladisk, og dumt å bruke penger og tid på.

Retro (kultur), ofte kalt retromote eller retrostil , er kulturelle stiler som er tilbakeskuende, det vil si kopierer og etterlikner gamle moter Dette er en pekerside , og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet. Da Linnea Moe og familien flyttet inn i huset i Melsomvik hadde Linnea lyst til å gjøre det fargerikt. Den gamle boligen de bodde i var grå og hvit, så nå var.


Vi fører kjente og unike merker fra hele verden til dame og herre. Hos oss får du det siste innen trender og med personlig service! Velkommen inn til nettbutikken. Registrer deg som kunde, og få en oversikt over dine bestillinger.


En tilsvarende retrostil til mannen får du ved å kombinere jeans med hvit t-skjorte, bukseseler og en sixpence - et antrekk du kan finne second hand. En naturlig del av denne stilen er også Converse-sko du kanskje allerede har stående i skapet. Disse materialene er mest tydelig gjenspeiler retro stil.


Bath på bena er sikker på å gjøre en innvendig plass elegant og grasiøs. Elegant bad i retro stil En hvit bad i retro stil 3. Mixer i retro stil Den vintage badet alt skal oppbevares istil. Kraner skal ta seg opp i retro stil.


Klassisk 3-seter sofa i enkelt og fint design som er inspirert fra 50-tallet.

Skjenk i retro stil er en blanding av akasiatre, mangotre og mandeltre, mens bein og håndtak er i jern med gullfinish. Du får sjenken hos Concret Interiør. En populær trend på 70-tallet var grønne plantearrangementer i stuen.


Her kreves lite snekker kunnskap, da det hele limes. Så, har du noen tomme vinduer du vil sette tilbake i ekte retro stil - her er hvordan du gjør. Allerede året etter lanserte de sin første møbelkollekjson på den internasjonale møbelmessen IMM i Køln. Produkttype: Textures.


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. I utlandet er stilen kjent som Scandinavian Modern. Den skandinaviske, eller nordiske, stilen kjennetegnes av lyse interiører med sterkt innslag av lyse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg