tirsdag 28. mars 2017

Ferdigtapetserte veggplater

Kjøp på nett eller i butikk. Vi gjør oppmerksom på at våre tapetserte veggplater ikke leveres med mønsterrapportering. Platene med tapet er i spon. Med ferdigtapetserte veggplater kan du fornye husets rom helt uten å tenke på utstyr som lim, tapetkniv og tapetsletter.


Hos MAXBO kan du kan velge mellom forskjellige dekorer. Alt du må gjøre er å velge din favorittapet, og sette opp veggplatene i ønsket rom.

Walls4You er ferdigtapetserte veggplater , som enkelt skrus opp på veggen. Du slipper jobben med å sparkle, pusse og tapetsere. Walls4You finnes i et bredt utvalg av stilfulle design, både ensfarget og med trendy mønstre.


Veggplater er supert for dem som vil ha det fort gjort, enten de bygger nytt eller skal pusse opp gammelt. For folk som har trøblete underlag og ikke tar seg tid eller råd til å pusse opp fra grunnen, kan det være en enkel løsning å slå på plater, sier Bjørg Owren, kreativ leder i Ifi. Veggplater Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for enkel montering. Nå trenger du ikke sparkle og grunne!


Ferdigtapetserte veggplater - slik monterer du 26. Walls2Paint veggplaten er dekket med en tapet som egner seg godt til maling, eller ytterligere tapetsering.

Med tette skjøter får du også en fin slett vegg. De ferdigtapetserte veggplatene leveres i format x 6x. Med disse ferdigtapetserte veggplatene sparer du mye ti og får raskt en ny stil med nye, jevne vegger i det designet du ønsker.


Hvem som helst kan sette opp platene, og vipps så har du et perfekt bakteppe til å innrede med det interiøret du liker – det er jo det som er den morsomme delen som vi gjerne bruker litt tid på, forteller hun. Tapet er i trendbildet som aldri før, og med Walls4You får du et bredt utvalg av ferdigtapetserte veggplater i tre kolleksjoner. Se hvor enkle de er å montere i instruksjonsfilmen.


Det finnes et bredt utvalg dekorer å velge mellom. Denne tapeten har et flott betongpreg og den kan brukes alene eller matches med. Med disse veggplatene trenger man ikke tenke på sparkling, pussing og tapetsering. Uansett hvilken stil du liker – ferdigtapetserte veggplater er en enkel måte å fornye hjemmet på!


Få drømmebadet på hytta på 1-2-3. Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp. Vegg, interiørplater, veggplater ,. Proft resultat på rekordtid? Med veggplater fra Walls4You har du flunkende nye vegger på én dag! Nye ferdigtapetserte vegger på én dag Glem strimling, sparkling og tapetlim.


Med de ferdigtapetserte veggplatene Walls4You får du et helproft resultat på rekordtid! Mange overflater skal dekkes inni boligen ved bygging eller renovasjon. De færreste har et tomt gjesterom å flytte inn på mens oppussingen pågår, og sofaen i stua frister lite.

En nærliggende løsning er å velge ferdigtapetserte veggplater – Walls4You – fra veggspesialisten Forestia. Da kan du flytte inn i rommet du drømmer om i løpet av et par dager. Veggplater kan fint monteres selv utenpå eksisterende vegg eller direkte på godt avrettet stenderverk. Her viser vi hvordan Walls2Paint fra Forestia kan monteres. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.


Dette nettstedet benytter cookies. Sponplate klar for maling eller tapetsering. Du trenger ikke sparkle og pusse og sparer med det mye tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg