mandag 6. mars 2017

Jordfarger interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.


Hva er din palett: jordfarger , pastell eller kontrastrik?

Det er kanskje ingen hemmelighet at jeg elsker fargekombinasjoner. Farger alene er nødvendigvis ikke så spennende, men jeg elsker når fargene settes sammen til nye og spennende kombinasjoner. Hytta ligger vakkert til midt i naturen, kun et lite steinkast fra vannet. Interiøret var preget av harde kontraster, med kraftige blå- og rødfarger mot gulnet panel. Nå er fargeinspirasjonen hentet utenfra – fra mose, stein og lyng – og rolige farger i harmoniske kombinasjoner preger rommet.


I form av interiør kan du skape akkurat hva du vil. Enten det er nøytrale og sterile flater, eller tett og intimt innemiljø. Du har en verden av ting å velge i - Men det som kanskje er viktigst av alt når vi innreder våre hjem, er å kjenne etter hvem vi er, hva vi ønsker at hjemmet vårt skal gi oss og hvilke farger og ting som gir oss de rette følelsene.


Identiteten RAW er jordnær og verdsetter det ærlige og ekte.

Hjemmet gjenspeiler håndverk, en sans for natur og kreativ gjenbruk. Palettens varme jordfarger og nøytrale grå nyanser underbygger denne rustikke stilen. Les mer om RAW-temaet her. Mange reiser til steder som Marrakech og Istanbul, hvor duften av krydder fyller gatene og jordfarger spiller en viktig rolle.


I fargekartet gjenspeiles dette gjennom dype rødtoner og lune okernyanser, sier Lisbeth Larsen. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Gir vegger med myke strukturer som gir øynene rom for hvile.


Diskré jordfarger som skaper sanselig interiør og fremhever det ekte og nære. Tidløse farger for lun hygge. Elegant Minerals – maskulint, tidsriktig og sofistikert LADY Minerals tilfører de elegante fargene en røff edge, og rommet får en tidsriktig maskulin eleganse. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker. Ifølge Vinje er det jordfarger og grønntoner som gjelder nå – og det skal være matt.


Fraværet av refleksjoner i overflaten på en matt vegg tilfører fargen dybde og bringer frem pigmentene på en eksklusiv måte. Veggmalingen Mood Velvet Color fra Beckers gir et ultramatt resultat, og det er denne malingen Kine har brukt på sine vegger. Vi har alle vår personlige stil og interiør er noe alle har en mening om. Noen liker det enkelt og minimalistisk mens andre går for hvitt og en blanding av nytt og gammelt med Shabby chic.


Andre ønsker moderne skandinavisk design og duse jordfarger , mens noen foretrekker sterke kontraster og heftige farger. Her har vi latt oss inspirere av alt som er naturlig - lin, bomull, keramikk, håndverk og rustikk eleganse.

Denne livsstilen handler om tilstedeværelse og digital detox, sier Larsen. For Marcela er det også viktig å velge seg en fargepalett, og gjerne holde seg til denne i flere rom. I denne stuen er det dempede jordfarger , grått, hvitt og sort som bærer rommet. Spenningen og kontrastene finner vi i designmøbler og bruk av mønstermiks. INTERIØR : Trine har valgt et kelimteppe i favorittfargene brent oransje, rødt og brunt – som også er praktisk hvis det blir sølt på.


Spisebordet er et antikt kalligrafi-bord fra Green Square og stolene fra Eames. Brunt, burgunder og tunge jordfarger er farger jeg anbefaler at du kun bruker på tilbehør. En hel vegg eller sofa i disse fargene blir for voldsomt.


Har du lyse møbler, kan du heller kjøpe lykter, lamper, tekstiler og annet å pynte opp med i disse fargene, sier Henningstad. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg