tirsdag 28. mars 2017

Male terrassebord

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Terrassebord - trykkimpregnerte. Det er dessverre ingen god idé å male terrassegulvet. Jeg vet jo det er en del som gjør dette, men det er fullstendig på eget ansvar.


Jeg tviler på at man vil finne noen malingprodusent som anbefaler en slik behandling, sier Per Lund Nilsen hos Scanox.

Hei Jeg har akkurat blitt ferdig med terrasse prosjektet mitt, hele 1kvm. Det var flere lag med maling og veldig flisete. Jeg tok derfor å slipte ned gulvet.


Når kan du male på trykkimpregnert? Beise NYTT trykkimpregnert terrassegulv. Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser. Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men. Som alt annet treverk, må også terrassebord behandles.


Impregnert treverk kan beises eller oljes.

Har du en annen type terrassebord (for eksempel Kebony eller kompositt), skal disse behandles annerledes. Behandling av trykkimpregnert terrassegulv kan vanligvis gjøres i løpet av den første sommeren etter montering. Tørkingen kan ta opptil fire uker. Ved påføring av terrassebeis, er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis-fjerner for å fjerne gammel behandling.


Det har et grønnskjær som forsvinner med tiden, og vi anbefaler at du overflatebehandler terrassegulvet ditt med beis eller olje for å oppnå en penest mulig terrasse - år etter år. For å sjekke om treverket er tørt nok til å male , kan du bruke en fuktmåler. Treet skal ikke ha en høyere fuktprosent enn 23.


Nå vil selvsagt regn og dugg om natten bidra til at treet trekker til seg fuktighet underveis, men det er fukten fra impregneringsprosessen det er ekstra viktig å få bukt med før du maler. Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov. Bygge terrasse eller bytte bordene på plattingen?


Reserver ditt Hotell i Male online. Den nye generasjonen trykkimpregnering er både krom- og arsenfri. Trykkimpregnerte terrassebord kan benyttes på alle typer gulv utendørs.


Siden vi bruker x 1mm terrassebord i dette eksemplet, skal avstanden være opptil 6mm. Bjelkene skal stikke mm utenfor ytterste drager, for å gi feste til rekkverksstendere. Vedlikedholdsfrie terrassebord i høy kvalitet er perfekt for deg som er lei av å beise, male og bytte terrassebord nå og da.


Med en flere flotte farger og nydelig tekstur vil disse terrassebordene glede deg i lang tid fremover.

Ring oss gjerne ved flere spørsmål om produktet. Hva er terrassebord kompositt? Du får en vedlikeholdsfri terrasse som verken må oljes inn eller behandles.


Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt. Særlig mer hokus pokus er det i grunn ikke. Royal Brun Duo terrassebord har en rillet og en glatt høvlet overflate. Den benyttes i hovedsak som.


Selv om disse terrassebordene ofte blir solgt billig og brukt som lokkevare til byggevarbutikkene, har dette ikke noe med kvaliteten å gjøre. Tvert imot så er CU-impregnerte terrassebord ett av de beste valgene når det kommer til holdbarhet over tid. Ved montering over disse temperaturene kan bordene legges tett og ende mot ende.


Jo mer værhardt den står og jo mer den brukes, jo oftere bør den etterbehandles. SINTEF Byggforsks Byggdetaljblad Intervaller for vedlikehold og utskiftning av bygningsdeler sier at oljete terrassebord bør vedlikeholdes etter ett, to eller tre år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg