mandag 20. mars 2017

Fluoriserende lakk

Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Også mye brukt til markering av farlige punkter i og utenfor bygninger.


Bergen kommune ga fra seg passord: Et gjenstridig problem.

Fluoriserende lakk Nyeste artikler. Mal først med hvit grunning for å sikre optimal fluoriserende effekt, og avslutt med beskyttelseslakk for lengst levetid. Vi leverer fluoriserende merkespray til bygg- og anlegg, og flouriserende spraylakk, maling og tape for sikkerhetsmerking.


For valg og utgivelse i klare fluorescerende farger. Høy dekning og fargestyrke med 3° ventil. Festes til de fleste flater, til og med fuktig. Leveres i 5ml boks.


Her finner du etterlysende epoxymaling, samt fluoriserende maling, refleksspray og merkespray.

Skal du bygge om girspaken til vanlig visp saa maa du kanskje ha med deg litt av tunellen. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. De fluoriserende lakk er nå pålagt for mange bruksområder, spesielt fordi de ser ut som mote og trendy farger. Etter en innledende boom i 80-tallet som førte til bruk i mange områder som trafikkskilt og sikkerhet, har blitt re-evaluert for evnen til å lage originale og strålende en endeløs rekke overflater.


Selvlysende, matt maling. Den fanger opp lys og lyser flere timer i mørket. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Denne fargen lyser under Blacklight. Kan kombineres sammen med acryl og enamel lakk farger. Flasken har en praktisk spiss som gjør det enkelt å male detaljer. Redskaper rengjøres med vann etter bruk. Må ikke males over syntetisk lakk.


Heisann, skal lakkere felgene mine, og er veldig usikker på hva lakk eg skal bruke. Er det noen her som vet kor en får tak i fluoriserende lakk.

Annet bilrelatert: Er d noen her som vet hvor jeg kan få bestillt fluoriserende lakk i mange kule farger. Blank og slitesterk overflate. Spray er påføringsverktøy og maling i ett!


Er ikke ekspert på dette. Vet jo at slikt finnes og jeg har selv brukt det på frontsikte, på et våpen (til skyting i mørket).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg