fredag 10. mars 2017

Lille my interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Send dette via e-post Blogg dette! Du finner oss i 2etg.

Lille My Interiør , Lenangen, Norway. Nydelig liten interiørbutikk der man alltid føler seg godt. Vi hadde en kjempefin formiddag, og følte oss både velkomne og som hjemme! Tusen takk til Bryggejentene, og håper å se de innom oss når vi åpner kaffebaren!


Her finner du det aller meste innen dekor, interiør , servering og baking! Vi kan tilby velvære fra topp til tå. Vi hjelper deg å finne behandlingen som passer best for deg.


Her er krydder av førsteklasseskvalitet for enhver anledning, og mange flere produkter er på tur til butikken fra denne spennende leverandøren.

Hun vil helst bestemme alt selv, og gjemmer seg gjerne på et liten sted - som i kjøkkenskuffen - om hun ikke får det som hun vil. Her kan du kose deg med deilig kaffe eller te på innendørs fortauskafè. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og. Produktserien heter Joik, og er produsert i Estland.


Dette er luksuriøse og naturlige produkter for ansikt, kropp og ba samt masse forskjellige duftelys! Vi selger i hovedsak kalendere, almanakker, skrivebøker, kort og gaveartikler gjennom bokhandlere og. Gaver fra Ekelund tidlosdesign laget av den fineste bomull, sertifisert bomull, er miljo vennlige, har yperste kvalitet og flot design ! Nye varer har ankommet butikken.


Nå har vi fått inn varer fra flere av våre leverandører,. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk. Moomin Little my lemon grønn te med ingefær og sitronskall, fra Moomin-kolleksjonen. Nyt en kopp herlig grønn te med en nydelig smak fylt med en vitaminboost.


Hun er veldig direkte og sier ofte ting rett ut fra levra uten å tenke over hva som kommer ut. Mummifigur i frostet glass. Godkjent for bruk av oppvaskmaskin. Skandinavisk Duftlys.


Deilig lakris med hvit sjokolade fra svenske Haupt Lakrits.

Den lille figuren på håndtaket gjør at skjeen blir morsom å bruke, og morsom å se på. Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson. De brikkene er laget av tykk papp og kommer i en fin, figurformet eske.


Kofferten er dekorert i fargen rø med mange fine hjerter og stjernes som detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg