torsdag 30. mars 2017

Bildevegg stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Stuen er ofte det største rommet i hjemmet, og de romslige veggene er perfekte for å skape en effektfull bildevegg.


Bruk gjerne plakater i forskjellige størrelser og formater for å skape en bildevegg som virker levende og som gjenspeiler personligheten din.

EN FORANDRING I STUA. Jeg har fått meg ny bildevegg ! Og jeg er så sjukt fornøyd! De har så mye fint til en fin pris! Denne gangen fjernet jeg alle de gamle posterne, og valgte å gå for en litt med minimalistisk vri som ikke tar for mye fokus.


Og hvis du lager en bildevegg med dine personlige bilder, så samler du alle dine fineste minner på et sted der du alltid kan se dem. Du kan også velge å kombinere fargerike illustrasjoner med bildene dine, noe som tilfører litt glede til veggen. Bildevegg Stue sjelden forbedret.

Større bildevegg passer utmerket til store stuer og de større veggene i hjemmet eller på kontoret. Collagens totalmål: 204x147cm med 7cm mellomrom. Sett favorittmotivene dine sammen til en bildevegg , og variere med store og små format. En fargerik bildevegg er et spennende blikkfang i ethvert rom.


Hvis noen av bildene matcher, er det bare flott om andre bryter med hovedfargene – det gjør veggen mer levende. Få herlige ideer rett i innboksen og meld deg på vårt nyhetsbrev! Print, Mysterious Lady, 5kr (inkl. frakt), Canstore. Hvordan lager du en bildevegg ? Det kan være vanskelig å matche plakater, så her har vi samlet en masse inspirasjon til hvordan du setter plakater sammen.


Her er et stort utvalg av bildevegger i forskjellige størrelser og fargekombinasjoner. Linda Bjerrang forteller følgende om hvordan hun har valgt å dekorere interiøret i sitt hjeDet vi har på veggene representerer alle oss som bor her. En bildevegg i hjertet av stuen. I tillegg så blir det litt som å ha et fotoalbum på veggen, da det er plass til mange bilder.


Vi henger for eksempel opp bilder fra ferien. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Våre plakater er trykket med blekk av topp kvalitet på vakkert 240g høykvalitetspapir med matt finish. Resultatet er imponerende plakater med topp kvalitet.


Vår bildevegguide tilbyr nye og forskjellige måter du kan kombinere plakater og rammer på. Vi har små bildevegger og store bildevegger. Du kommer garantert til å finne noe perfekt for alle rom hjemme hos deg! Du har kanskje plass til en større bildevegg i stuen ? En stilig bildevegg er en innredningsfavoritt blant mange, og er den perfekte måten til å få nymalte vegger mer personlige på. Men hvordan skal man henge opp bildene, og hva bør man tenkte på?


Se vår enkle guide og inspirerende bilder, på hvordan du får til den vellykkete og flotte bildeveggen! På Nesøya hadde vi en hel trappeoppgang full av bilder med familien og venner. Nå har det blitt veldig moderne å lage en flott og dekorativ fotovegg til stua. Det kan være en familie- bildevegg med de beste blinkskuddene av hele familien, eller det kan være med feriebilder.


Kanskje er du allerede i gang med å lage en personlig bildevegg med bilder fra livet ditt? Dette produktet har nettopp landet i butikken vår, og vi jobber hardt for å skrive en virkelig god beskrivelse. Du kan starte med et stort bilde i midten, eller et bilde du liker godt og som du ønsker skal være midtpunktet. Til deg som skal pusse opp flere rom, bygge nytt eller gjøre om en hel bolig – TENK HELHETLIG. Ikke tenk hvert rom hver for seg.


Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg