tirsdag 7. mars 2017

Maritimt servise

Velg mellom alle de populære seriene. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Legg til dine favoritter.

Blue Dancers etasjefat. Norges største båtutstyrskjede. Arendal, Bergen, Fredriksta Stavanger, Kristiansand og Oslo.


Vi har eget serviceverksted med meget høy kompetanse og lang erfaring på produktene vi selger. Vi bruker mye ressurser på å utvikle vårt tekniske personell for at du som kunde skal få best mulig service. Vi tilbyr også henting og levering av snøfresere som skal inn til vårt serviceverksted.


Jeg regner med at du nærmest kjenner havlukta komme ut av skjermen, nå som du har funnet nettbutikken min.

Jeg heter Erik Thorbjørnsen, og er en ekte Hvasslending. Jeg har hele livet vært fascinert av gamle og vakre ting, spesielt med maritimt preg. Marine Multiservice AS tilbyr diverse servicetilbod innan det maritime.


Vi kan tilby vinterlagring av fartøy opp til fot i varmhall, utandørslagring, vedlikehald. Champagne- og vinkjølere. Coastere og spisebrikker. Fat, karaffler og servering.


Forkle, grytekluter og grillvott. Gaveposer til vin og mat. Oppbevaringsglass og bokser.


Maritim har seks butikker lokalisert i Bergen, Stavanger, Kristiansan Arendal, Oslo og Fredrikstad. Hovedkontoret med lager og nettbutikk ligger i Arendal. EastyStart Web - App til bil og båt.


Brannvernservice er totalleverandør innen brannvern og redning, både offshore, maritimt og landbasert. Hva skjuler seg bak trenden?

Servise serier for Restauranter. Levering på 3-arbeidsdager. Enkel og billig handel på Cellbes. Nybygg, reparasjon, service og vedlikehold av skip har potensiale til å bli langtekkelige affærer med mange endringer i prosjektene.


Det er mange involverte parter, kommunikasjon frem og tilbake, mange dokumenter i omløp, uventede hendelser eller kostnader kan oppstå. Maritimt Forum er en interesseorganisasjon som samler hele den norske maritime næringen. Vi leverer snøfresere fra Ariens. Se vårt utvalg hos leverandør. Selskapet er ein del av Meidell-gruppa med fiskeoppdrett gjennom Alsaker Fjordbruk som hovudverksemd.


Bokn Maritime Senter leverer service , reparasjon og vedlikehold på alle typer båter. Anlegget ligger på Knarholmen på Bokn og har i hovedsak kunder fra hele Rogaland og Sunnhordland. Senterets mobile båtkrane har løftekapasitet på inntil tonn og kan ta båter inntil meter bredde og fot lengde. MS Torill Annie er bygd av Viknaslipen AS. Fiskefartøyet er konstruert av Marin Design AS og utrustet for garnfiske.


Båten har gode sjøegenskaper og stort lastevolum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg