fredag 24. mars 2017

Jotun lady jade

Jotun lady jade

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! En av de aller beste blågrønne nyansene fra Jotun ! Den har blitt utrolig populær, og slett ikke uten grunn. Dette er en dempet og behagelig grønnaktig tone. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Minty Breeze er også anbefalt med hvitere toner enn Bomull men du har jo hvitere vegger ellers i rommet og hvitt tak. Alle fargene i de ulike palettene er skapt for å harmonere med hverandre, dermed blir det enkelt å sette sammen en helt personlig palett. Har du paneltak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg.


Jotun lady jade

Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Elisabeth Helgesen Skogseth ‎ til Jotun LADY 7. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun -produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Nye, vakre fargekart fra Jotun Lady lansert i dag: Nordic Living, Urban Living og Continental Living. Sånn umiddelbart ble jeg spesielt betatt av Pale Green, Linblå og Deco Pink!


Utforsk fargekartene! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun lady jade

For den som liker spennende kontraster og kraftfulle kombinasjoner, kan en komplementær fargesetting være en vei å gå. Lady Design Stucco Antica. Fargeopplevelsen kan variere med. En ren, mellomgråtone som gir et lyst, delikat utseende.


Soveromsveggene er malt med LADY Balance - Senses, sengegavlen med LADY Supreme Finish Matt - Senses og benken med LADY Supreme Finish Halvblank - Lys Antikk. Vi eksperimenterer For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut.


Jotun lady jade

Jotun produserer kun malinger som selges som LADY , Sens eller Jotun. Perfekt støvet og diskret. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver.


Denne Pinnen ble oppdaget av Ingrid Sandstad. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg