torsdag 30. mars 2017

Insektnetting

Sammenlign pris med oss. Hos MAXBO finner du insektsnetting som holder mygg og andre insekter ute. Kjøp på nett eller i butikk.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Insektnett i ulike varianter.

Med en insektnetting holder du mygg, fluer og andre insekter ute, samtidig som du får det beste fra sommersolen og ventilasjon fra den friske luften. En UNIG insektnetting går hverken på kompromiss med kvalitet eller design. MAXBO har alt du trenger for å holde insektene unna: myggfelle, insektsnett med mer.


Kjente varemerker Prisgaranti Rask levering på. Plastbelagte glassfibernett beregnet som insektsperre ved ventilasjonshull i takfot, vindu og andre ventilasjonsenheter. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner.


FRAME insektsnettingen er en økonomisk og enkel løsning for å holde insektene ute.

Alle profiler er i lakkert aluminum,plastbelagt glasfibernett,UV bestandig og utformet slik at ventilasjon eller gjennomsikt ikke påvirkes, men at alle insekter effektivt stenges ute. Denne svært slitesterke myggnettingen er tilpasset bruk i vindu. Den spennes opp ved hjelp av den medfølgende aluminiumsrammen.


De varme månedene er fantastiske. Nyt frisk luft uten irriterende insekter med VELUX insektnett. Passer perfekt til dine vinduer! Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Netting av aluminium. Myggfritt leverer stilige, enkle rullegardiner og nettingdører som beskytter mot mygg og insekter. En enkel men effektiv måte å holde mygg og andre sjenerende insekter som fluer, klegg og veps ute, selv om vinduer og dører står oppe. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Myggnett til dør utstyrt med magneter slik at nettet alltid lukkes når du har gått gjennom døren. Gardin åpnes og lukkes sideveis med et-greps betjening. Produsert i hvitlakkert.


Besøk av ubudne gjester? Fluer, mygg, maur og mus - listen over uønskede skadedyr kan være lang.

Vi har et stort utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å. Har et lite problem som jeg er sikker på at noen av ekspertene på forumet kan hjelpe meg med :-X Har ikke kiste under takutstikket, dvs synlige bjelker som stikker ut. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg. Gratis befaring hvor og når du ønsker.


Vurderer du å investere i innvendig solskjerming kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service.


Få gratis befaring i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg