fredag 24. mars 2017

Gamle hyller

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Lag et finerskap av gamle hyller. Idé Finerskap av gamle hyller. Vil du gjemme bort rotet i hyllene, kan du kle de med tøffe plater av kryssfiner. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Se ønskelisten her Your wishlist is full, can. De er ikke gamle , gretne gubber. Jeg har sagt jeg står bak Trine som leder. En lasert hylle og en hvitmalt hylle.

Har du en CD-samling som du vil vise frem, da har vi CD- hylle som kan romme den gode musikken. Husk å feste bokhylla og andre møbler til veggen slik at de ikke velter. Både gamle og nye minner fortjener oppmerksomhet i interiøret. Handle raskt og enkelt på Ellos.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! SØRKEDALEN (VG) Elisabeth Andreassen (47) feirer år som artist med å hylle gamle forbilder på sin nye country-plate.


En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. En vegghylle kan fungere som et oppbevaringsmøbel for ting man vil ha lett tilgjengelig eller trenger å få ryddet bort. Hyller gamle forbilder. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Ekstra hyller til oppbevaring En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på!


Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. Lag hyller av gamle trekasser – det gir sjarm og sjel til kjøkkenet, badet – eller vaskerommet hvis du vil.


Vaskepulveret vil straks ta seg litt bedre ut.

RUSTIKK: Trekasser kan brukes i alle rom, men passer kanskje aller best i rom som i utgangspunktet er litt sterile. Antikt svijern, gammelt merkejern, gamle redskaper, gammelt verktøy, samleobjekt, industriell innredning nettbutikk. Vinduene pusset vi bare lett over, før de fikk nytt oppdrag som skapdører.


Vi brukte panelet til å lage baksiden og hobbyplater fra Biltema til å lage skrog og hyller. Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset. Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg