onsdag 22. mars 2017

Hjelp til interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Trenger du hjelp med å bygge et møbel eller bare tips til hva du kan gjøre i hjemme ditt?


Jeg hjelper deg gjerne, og bidrar både i Østfold og Vestfold med interiørhjelp.

Er vel ingen hemmelighet at jeg elsker å jobbe med interiør og møbler. Interiørkonsultasjon. Hjelp til interiør - for deg som skal innrede et rom, hele huset eller hytta. Litt, eller mye hjelp. Her får du blant annet gode råd om fargesetting, bruk av dagslys, interiørkonsulentenes fargetips og fargepaletter, og annen informasjon som er bra å ha når du skal pusse opp.


For deg som vil kjøpe. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m.

Besøk et varehus eller våre nettsider. Jeg har samarbeidspartnere innenfor de fleste felt, og har derfor mulighet til å tilby en totalløsning med koordinering av håndtverkere. Jeg jobber tett sammen med mine kunder for å skape det perfekte resultat.


Vi har fokus på livsstil og helhetlig gjennomføring, og ønsker å tilby unike konsepter tilpasset hver enkelt kunde. Våre dyktige konsulenter kan tilby alt fra enkel veiledning til utarbeidelse av komplette innredninger til hjem, hytte og kontor. Lama interiør er bygget på kjærligheten til vakre ting, og lysten til å bygge og skape. Nettstedet til Informasjonskontoret for farge og interiør. Du kan legge ut bilder av egne rom som du trenger hjelp me og andre kan komme med gode forslag og tips.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Vi i Marø interiør ønsker å hjelpe deg med å få et funksjonelt hjem, fullt av smarte og detaljrike løsninger. Vi utfører alt fra boligstyling før salg til interiørtips for hjemmet.


Uansett om du trenger veiledning til din bedrift, fritidsboligen eller hjemmet kan vi gi deg tips og råd som løfter førsteinntrykket og gir deg den beste utgaven av boligen. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Du kan få hjelp til innredning uansett hor du befinner deg. Med tett dialog og oppfølging gjør vi vårt ytterste for å dekke kundens ønske og behov.


Det er derfor det er tids- og kostbesparende. Vi kommer hjem til deg på befaring. Jeg har en genuin interesse for interiør , og vil hjelpe deg med alt fra å gjøre om på ditt eksisterende hjem til å innrede.

Jeg tilbyr et nytt og spennende interiørkurs: INTERIØRGLEDE! Gir også konsulenttjenester innen interiør og fornyelse av. Se våre veiledninger med filmer for å sørge for at du tar riktige mål.


Fleksibelt og moderne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg