mandag 27. mars 2017

Magnor lerk

Magnor lerk

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Magnor glassverk historisk i Norge. Inspirasjonen har han hentet fra sin egen barndom og farmorens lerketre.


Magnor lerk

De små konglene hang lekent på rekke og rad på de nakne kvistene. Han syntes de var vakre og sårbare, men allikevel hardføre. De sarte lerkekonglene, i kontrast til stram pinstripe og eksklusiv twee gjør LERK til det perfekte serviset. Vanlig pris: kr 1700. Special Price kr 1515.


Designet består av vakre snøkrystaller i svart og platina. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Magnor lerk

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag.


Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Dette er en tallerken i hvit porselen med et vakkert sort motiv på siden. Med denne tallerkenen på bordet vil du få en stilig oppdekning som passer alle årstider.


Magnor lerk

Kan med fordel kombineres med andre deler av serien for en komplett borddekning. Utviklet i sammarbeid med Inventive. Materialene er svært formstabile, tåler mye fuktighet og belastninger, samt meget motstandsdyktig mot råte,sopp og andre ytre påkjenninger. Den er et naturlig og trygt alternativ til impregnert virke. Fordelen med dette er at serviset fortsatt har et julepreg, men at det samtidig også kan benyttes utover vintermånedene.


Halvor Bakke har formgitt serviset LERK. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Drops Skål Med Lokk, Gull. Kaffekopp Med Fat, Tulip.


En fin kaffekopp med tilhørende fat i et vakkert blomstermønster. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Lerk Dessertskål, cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg