torsdag 16. mars 2017

Bambusforheng

Bambusforheng

Bambusforheng Flamingo. Nydelig håndmalt forheng av bambus, med bilde av Frida Kahlo den verdenskjente Mexicanske maleren. Perfekt foran en verandadør for og stoppe. Ett litt utenom baby tema. Leter meg ihjel etter bambusforheng.


Noen som aner hvor jeg kan få tak i dette? Flott håndmalt forheng av bambus, med rosa flamingoer og grønne blader. Dekorativt bambusforheng som gir god luftsirkulasjon, hindrer innsyn og holder insektene ute. Overstangen har to runde kroker som gjør. Vakkert håndmalt forheng av bambus, med hvit bakgrunn og røde roser.


Som nevnt i en tidligere tråd skal vi erstatte en dør i huset med et forheng - bambus-look-a-like. Trenger ikke å være bambus, men må gi den riktige jungelfølelsen. Hvor får jeg tak i bambusforheng ? I en nisje skjult av bambusforheng kan man legge fra seg ytterklær og kofferter.


Sittebenken har en undermontert hylle der skoene kan stå. Naturfarget forheng med hvite prikker til den lave høysengen i seaside-serien. Forhenget dekker front og sider, og har døråpning og vindu. Con Amore har Danmarks allerstørste udvalg af forhæng til dør, rumopdeler eller måske som pynt.


Ring endelig til os, hvis du har spørgsmål, vi hjælper gerne. Jeg har tenkt å henge et perledraperi, eller evt bambusforheng i. Bel Air Dinermøbler, Mathmos lavalamper, Kit-Cat klokker, håndmalte bambusforheng , Acapulcostoler fra Mexico og Retro gaver og interiør. Ditt hjem må være riktig forseglet for å hindre fuktighet fra siver inn og forårsaker skade.


Bambusforheng

Vi har en halv-vegg mellom bad og vaskerom. Det er bare en åpning på ca meter som vi har planer om å dekke med et sånt bambusforheng eller perle-forheng. Dekker en åpen dør med stoff gardiner gir rask og rimelig privatliv samtidig legge en myk og uformelle dekorere touch til ethvert interiør rom. Største udvalg af perleforhæng og bambusforhæng. Flotte forhæng til dør med perler og bambusforhæng med motiv.


Også perle forhæng og bambus forhæng, der kan. Her lever Luong Thanh Son et tilbaketrukket liv sammen med kona, Than Thi Viet (76). Bak et bambusforheng ligger leiligheten deres, et spartansk hjem med en seng i et hjørne, en sittegruppe og en TV. Og en hel mengde krigsminner.


Og så sent som etter annen verdenskrig ble kyssescener fjernet fra hollywoodfilmer før de ble vist i Japan. Butikken innholder så mye fine og flotte ting i 50. Hei alt stemte over håndledd jenter og en gutt.


Og over magen går den fort i sirkel så stopper den og går fort fram og tilbake også i ring igjen hva. Rett etter andre verdskrigen vart kyssescener fjerna frå Hollywoodfilmar før dei vart sette opp i Japan. I riktig gamle dager var lukt den viktigste sansen i mellommenneskelige forhol hevder Sheril Kirschenbaum, forfatter av boka The Science of Kissing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg