fredag 10. mars 2017

Akzo nobel maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Riktig maling på rett plass. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset?


Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet. Akzo Nobel Coatings AS fra , Akershus. AkzoNobel Car Refinishes AG. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Ved maling av innvendig treverk,.

Mandag - Fredag, - 15. Konsernet har produksjon i over land innen områdene kjemikalier, maling , lakk og lim. Hovedkontoret ligger i Arnhem.


Vores maling forandrer ikke kun væggene, men også millioner af menneskers liv rundt om i verden. Få viden og inspiration. Med hovedkontor i Amsterdam, er vi virksomme i ca. Med en solid leverandør i ryggen samt moderne og gjennomprøvde produkter kan vi tilby konkurransedyktige løsninger til alle typer industriell overflatebehandling av treverk.


Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Fargeprøven Nordsjö Colour Tester finnes i vakre og moderne veggfarger, og er den nye måten du kan teste farge på veggen i ditt eget hjem. My Notes Logout Login to My Account No account? Supercryl er en moderne vanntynnbar maling for sprøyting.


Slitesterk maling for bruk på alt av treverk innendørs. Firmaet har hovedkvarter i Amsterdam, er noteret på Euronext og har aktiviteter i mere end lande. Vi har et sterkt fokus på å utvikle og fremstille produkter som ivaretar miljøet – vår ambisjon er alltid å ligge ett steg i forkant av bestemmelser og krav i samfunnet. Ved anlegget i Sege utenfor Malmö, som er Nordens største, utvikler og fremstiller vi maling , lakk, sparkel og beis for både privatforbrukere og profesjonelle malere.


Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge.

Akzo - Nobel : – Jobber med svanemerkede grunninger som vil oppfylle kravene – Et av to aspekter som Folksam legger stort fokus på er miljø og dette er noe som vi kontinuerlig jobber med for å utvikle produkter med så lite miljøpåvirkning som mulig. En VOC lav, høyt tørrstoff, to-komponent epoksy maling. Er tilgjengelig med vanlige farge pigmenter eller det kan bli pigmentert med jern glimmer for å oppnå et optimalt mellomstøk. Download the International marine coatings app on your Apple devices and sign-up for our newsletter to keep up-to-date with our products and. Nordsjö markedsfører og selger maling , lakk, sparkel og tilhørende produkter av svært høy kvalitet.


Vis Paul Finns profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Paul har jobb oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Pauls forbindelser. En kreativ uke, Global Fargeuke (Global Color Week), gikk derfor av stabelen i oktober.


Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc. Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med Hammerite. Produktenes spesielle -3-i-1-formular gjør at du ikke trenger grunning før du maler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg