tirsdag 14. mars 2017

Munnpensel

Munnpensel

Toothette munnpensel swab enkeltpakket grønn 200stk. Pris: kr 72Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Munnpinner til bruk for fukting av lepper og munnhule.


Det finnes ulike munnpensler, både fuktige og tørre, samt ferdige sett med tørre pensler og små poser med desinfeksjonsmiddel og fuktighetsgivende midler. Det er imidlertid viktig å huske på at munnpensler ikke fjerner plakk. Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid.


Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen. Munnpensel -skandalen ble avdekket for nøyaktig ett år siden. Pasienter ved en rekke norske sykehus ble smittet av bakterien pseudomonas aeruginosa.


Munnpensel

Utbruddsbakterien ble funnet på munnpenselen Dent O Sept. Skandalen avdekket at helsepersonell ved flere anledninger ikke hadde meldt fra om misfargede pensler. Flergangsutstyr (tang) rengjøres i springvann og oppbevares tørt mellom hvert munnstell. Spyttprøver skal helst tas på eget glass med en Oracol munnpensel eller alternativt tas med penselprøve som brukes til å suge opp munnsekret og sendes på virus transportmedium. Prøven skal tas fra bakre svelgvegg og tonsiller samt prøve fra munnslimhinne ved innsiden av begge kinn og under tungen med samme prøvepinne.


Proxident munnpensel og munntops er beregnet for bruk ved skånsomt munnstell av tunge og munnhule. Hvis du har problemer med munnmotorikken kan det være vanskelig å fjerne matrester etter måltidet. En fuktig munnpensel kan være til hjelp og nytte. Hygienesykepleier Sissel Berg Larsen ved Feiringklinikken løste gåten. Det skjedde fordi hun oppdaget en munnpensel som var misfarget.


Den ble sendt til analyse, og etter å ha analysert flere fra samme produksjonslinje, var svaret klart. Iversen kan ikke avkrefte at infeksjonen kan ha ført til dødsfall. Den dagen vil for alltid stå meislet i minnet til.


Vi registrerer bestillingen og sender deg, som kontaktperson, utstyr og dokumenter. Det vil si en oppdragsbekreftelse, samtykkeerklæringer og prøvetakingsutstyr ( munnpensel og lagringskort for DNA) for alle som skal delta. Kontaktpersonen videreformidler samtykkeerklæringer og prøvetakingsutstyr til de som skal delta.


Munnpensel

Laget hjemme Produktet Dent-o-sept munnpensel har vært i vanlig bruk ved de fleste sykehus. Da smittekilden ble oppdaget, bestemte produsenten Snøgg Industri i Mosby utenfor Kristiansand seg for å trekke produktet fra markedet og tilbakekalle alle solgte enheter. Søppelsekk farlig avfall liter 338ks270ks420mm. Kartong til søppelsekker risik liter med sekk EBA80my gul. Oppfriskende og sukkerfri munnpensel med smak av sitron eller solbr.


Krever erstatning etter munnpensel -bruk. Hele 2personer krever erstatning etter bruk av den omstridte munnpenselen Dent-O-Sept. Tannbørste eller munnpensel. Vi fant ni artikler om tannpuss og bruk av tannbørste. Det viste seg at hvis man ikke bruker tannbørste kan det gi flere og alvorlige munnsår.


Dette kan forklares ved at karies øker faren for munnsår. Når man bruker tannbørste reduseres forekomsten av stomatitt, samt smerter relatert til stomatitt. Ved behov for tilleggstester er dette inkludert i prisen.


Prøvetakingsutstyr ( munnpensel og FTA-lagringskort) er også inkludert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg