fredag 24. mars 2017

Antikke brosjer

NOK til 30-NOK på auksjoner i denne kategorien. Flotte eldre og antikke brosjer ! Her vil vi legge ut diverse flotte brosjer i gulldouble, karat, karat og karat gull. Se hvert enkelt bilde for detaljer. Det er spennende med antikk, enten det er bestikk eller smykker.


Brosje fra Det fine fra tante Line.

Trenger du noe og ha alt det flotte i, kan vi tilby flotte antikke smykkeskrin - QXL. Kjøp og salg på auksjon og til fast pris. Gode auksjoner på antikke smykker og bestikk på QXL. Oslo har mange butikker med antikviteter, brukt og vintage. Det er miljøvennlig å handle brukt, og du kan få noe ikke alle andre har!


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Her kommer en rekke eldre norske brosjer i sølv. Hos auksjonshuset Lauritz.

Mange med historiske motiv eller med motiv fra litteraturen. En kort beskrivelse og priser under hvert bilde. Hvis noen frister er det bare å ta kontakt med oss. Vi sender over hele landet. Gamle antikke syngende boller avvike fra nye boller av flere grunner.


Dette gir bollen en bedre lyd. De gamle boller ble gjort av ekspert håndverkere og er utpreget forskjellig fra nye boller. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


De antikke boller ha en bedre tone. Sjekk ut alle annonser fra. Pent mønstret halskjede i hvitt gull, k. Mønsteret på dette halskjedet er laget slik at det henger pent rundt halsen på den som bærer det. Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Antikkvarehuset Sannergata 3. Monterne er fulle av godbiter i gull, sølv og emalje.


Vi har blant annet stort utvalg kjeder, armbån brosjer , nåler, øredobber, øreklipps o. Ta gjerne kontakt for mer info.

Jeg kjoepte nylig en fin samling av saker som er laget av utvandrede nordmenn i USA. Smykker, sølv sølvsmykker købes sælges køb salg brocher ringe armbånd halskæder, cohr. Det er tydelig at det var et aktivt norsk miljoe i Midt-Vesten for hundre aar siden og at det ble laget mange medaljer, brosjer , buttons, sloyefer etc.


Jeg har brukt litt av julen til aa gaa gjennom samlingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg