onsdag 15. mars 2017

Allbäck linoljemaling

ALLBÄCK LINOLJEPRODUKTER AB. Telefontid vardagar kl. Verkstadsöppet för PROVA PÅ enligt överenskommelse. Glansen holder seg deretter i flere år innvendig, utvendig blir malingen matt etter hvert.


Overflaten må være ren, og det må være under fuktighet i treverket før du maler med linoljemaling.

Da får du rask tørk, og best resultat. Lyse farger tørker på ca. Er det kaldere, tar det litt lenger tid. Allbäck linoljemaling salviegrønn. Etter intens fyring ble det varme inne, men det var i ståhøyde.


Forhandleren for fagfolk. Profesjonelle produkter og verktøy for vei, vanntetting, betong, mur- og fasade og byggevarer.

Penselföring, antal lager färg och tjockleken på dessa är annan information man har stor nytta av vid målningsarbete. Linolje er en vegetabilsk olje og slites ned ved påvirkning av sollys, vær og vind. Denne naturlige værslitasjen gjør at fargen dempes over tid. Fargesetting med naturpigment vi fargesetter - tilpasser etter kundens ønske. Historisk har man ikke blandet linoljemaling med løsningsmiddel og ved normale forhold er det ikke nødvendig.


Linoljemaling skreddersys etter objektet eller ønskemål. Vi utfører maleoppdrag om ønskelig og vi bruker linoljemaling fra Wibo Färg. Her finner du alle oppføringer i bransjen du har valgt - eller du kan søke i valgt fylke. Linoljefärg, linoljevax och matt väggfärg, samtliga utan farliga lösningsmedel. Skal du male innvendig på tre kan det være god grunn til å velge linoljemaling , men det er kun fordi fargene er vakrere da noen av produsentene bruker naturpigmenter, og kjøper du ikke malingen av noen av disse er mitt råd og kjøpe normal maling fra Jotun.


Sammenlikner vi prisene her er det lett å se at linoljemaling er det beste alternativ både når det gjelder pris og miljø. Med riktig grunnarbeid har denne malingstypen svært gode egenskaper sammenlignet med moderne malingstyper. Den er ren og miljøvennlig, svært dekkende og riktig påført holder den svært lenge. Ren linoljemaling har vært utprøvd i flere hundre år.


Det finnes også malinger som er en miks av linolje og alky de kan ikke sammenliknes med ekte linoljemaling.

Fordeler: Miljøvennlig. Svært drøy, og dermed økonomisk. Tjukke lag med maling er fjernet og erstatta med tynne lag ekte linoljemaling. Det siste skal gi en mer varig glans.


Panelt bindingsverk, utvendig panelt med stående tømmermannspanel med staff, innvendig med stående staffpanel. Vinduer: Tre toramsvinduer med tre ruter i hver ramme, levert av firma Tradisjon Tro i Snertingdal. Han har fått hard kritikk fra et svensk firma som har levert linoljemalingen som Vestre Moland kirke skal males med.


Det er et krav fra Riksantikvaren at det skal brukes linoljemaling. Heldigvis hang det bilder av stølen inne i hytta, slik at de kunne se hvordan den var opprinnelig. Jeg ble fortalt i en malebutikk at innendørs linoljemaling ikke lenger er til salgs, men synes dette hørtes rart ut.


Samme sted hentet de kunnskap om linoljemaling. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Disse får du hos Molo AS på Bærums Verk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg