onsdag 29. mars 2017

Ellos hylle

Kjente merkevarer til gode priser. Stort utvalg av dameklær for alle. Stilrent og nøytralt. Det beste salget noensinne. Dame, herre, barn, sko og hjem! Handle enkelt online hos ellos.

En fin hylle i rommet er både pent og praktisk. Ved å bytte ut fotorammer, bøker og pynt på hyllen gir du raskt rommets innredning et løft. Her finner du flust av hyller til hjemmet ditt. På en fin hylle kan du sette alt fra ting du vil vise fram til viktige saker som trenger oppbevaring. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden.


Rund hylle av metall og furu. Bredde 8 dybde cm. Våre venner Ellos , Stayhar Jotex En del av Ellos Group Homeroom.


Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.

Hylle på hjul Morris. Kjøpt en hylle fra Ellos for ca uker siden. Høyde mellom hylleplanene 1cm. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle.


Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Se beste pris på Ellos Flix hylle.


Les tester og omtaler før du kjøper. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.


Har du en CD-samling som du vil vise frem, da har vi CD- hylle som kan romme den gode musikken. Husk å feste bokhylla og andre møbler til veggen slik at de ikke velter.

Designet er elegant og luftig, og derfor er vegghyllen også en perfekt partner til for eksempel en blomsterbukett i en pen vase eller et bilde av en person du er glad i. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Hos MAXBO finner du en mengde hyller og kurvsett i forskjellige utforminger. Norges beste søkemotor for shopping. Kjøp på nett eller i butikk.


Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted. Praktisk hjørnehylle til badet. Plasser hyllen mellom kanten på badekaret og taket, eller fra gulv til tak. Her på Jollyroom har vi et bredt og variert utvalg av fine og praktiske vegghyller til barnerommet.


Vi har hyller i masser av lekre og funksjonelle designs og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg