tirsdag 14. mars 2017

Jotun lakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Se en film om hvordan rense gulnet panel nederst på siden.


Se våre produkter og farger for båt. Jotuns Visjon er å utvikle, produsere og markedsføre produkter og tjenester som møter de løpende krav til kostnadseffektivitet, miljøhensyn og høy kvalitet. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk.


Kjøp på nett eller i butikk.

Alle våre ansatte har mellom – års erfaring fra bransjen. Dette gjør at du som kunde kan føle deg helt trygg på at vi kan jobben vår, og har de beste forutsetninger for å bidra til at du som kunde får et optimalt resultat. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje. Stort utvalg og rask levering. Vi vil spesielt anbefale lakkering i kvaliteten Sahara fra Jotun. Sahara har en mattere strukturert overflate, som mange mener gir et mer eksklusivt uttrykk: Med denne lakken vises heller ikke små ujevnher i underlaget så godt som ved blank glatt lakk.


Sahara serien har også et belegg, som kjennes glattere enn hva det ser ut som. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Jotun lakk og olje til bra priser. Innemaling, -beis, - lakk og -olje. Treff på 1varer funnet i 1varer.


Lakk , Olje og interiørfornyelse. JOTUN LADY PURE NATURE INTERIØRBEIS KLAR-BASE 3L. Nettlager Selges ikke fra nettlager.

Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Den har en unik hard overflate og høy glansgrad. Lakken kan brukes både innvendig og utvendig. Den gir en varm, gylden, litt gulaktig tone til treverket og inneholder UV-filter som forebygger mørkning av treverket.


Etterbehandling: Områder spesielt utsatt for slitasje, fukt og hyppig rengjøring må etterbehandles med egnet lakk. Ved strøk Lady Pure Nature Interiørbeis anbefales både ny Trestjerners Tregulvlakk og Trestjerners Klarlakk fra Scanox som toppstrøk. Vanntynnet kvistlakk som begrenser muligheten for gjennomslag av kvister.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Lisbeth Larsen har reist verden rundt for å samle inntrykk og fange de viktigste trendene. Det har gitt et fargekart med nyanser vi er stolte av å vise fram.


Dekorative malinger for utendørs og innendørs bruk, samt beiser for utvendig treverk og lakk og beis til innvendig bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg