onsdag 29. mars 2017

Hammerite bil

Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Hammerite bil

Malingen er enkel å bruke, lukter svakt og gir en langvarig beskyttelse. Overalt i hjemmet, i hagen og på bilen finnes det detaljer av metall som behøver beskyttelse mot rust. Den stopper effektiv rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter seg vann og skitt. Stopper effektivt rustdannelse og gir en blank, emaljelignende overflate. Overflaten holder seg i årevis, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse.


Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov. Fjern først alt salt fra metalloverflaten før du maler ved å vaske nøye med rengjøringsmiddel, og skyll godt med rent vann. Arcanol er grunning som blir brukt til bengalack, men jeg ville brukt hammerite på de røra, pga den tåler veldig mye mer og er beregnt på ting som utsettes for mye slitasje, bengalack er mer for biler og overflater som krever glans og en litt finere finish. Nå skal jeg, etter rengjøring med ekstra kraftig høytrykkspyler, behandle undersiden av bilen og ramme med et eller annet, eller kanskje ingenting er best? Så går det eventuelt å ta noe tektyl over det igjen?


Hammerite bil

Malingens unike sammensetning gir en seig, tett sperre som støter bort smuss og vann og stopper videre rustdannelse. Gir en slagfast emaljelignende overflate. Bilen trenger ikke å se perfekt ut, jeg ønsker først og fremst å stanse. Tenkte da og male med den inni bilen , innsiden av skjermer osv.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Hammerite bil

Produkter for merkevare HAMMERITE for Jernia. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil , båt, hjem og fritid. Så på støpjærn og andre massive tykke metall vil hammerite fungere på tynnplater i bil vil det ha svært liten effekt både fordi stålet er tynt og fordi det stadig er spenninger i metallet som gjør at malingen vil slippe inn luft. Jeg skal prøve det på min bil de nærmeste dagene. Hammerite Metallfärg 3-i-1.


En flate som holder seg i mange år, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse. Grunningen er vannbasert og lukter lite. Kan males direkte på rust og maling, men ikke overmales med annen maling fordi den inneholder silikon. Bilen er en 20modell, og er ikke noe prakteksemplar.


Så etter timer så maler eller rulle maler jeg hammerite maling uten på dette. Den stoppar effektivt rostbildning och ger en slagtålig yta som stöter bort vatten och smuts. Rustbeskyttelse - Olje og kjemi - Bil - thansen.


Det er ikke tillatt, uten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg