onsdag 29. mars 2017

Bohus hustad namsos

Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Det sto ikke skrevet i noen kortsamling at småbrukersønnen fra Hall i Sparbu skulle erobre møbeltronen i Trøndelag, men i dag vet vi at slik ble det.


Konsernet er også største eier i samme kjede. Alle varehusene er oppgraderte. Vårt varehus i Trondheim framstår nå som Norges største og mest moderne Bohus. Som pilot i kjedens utvikling av ny IT-platform, ligger vi i forkant av framtidens utfordringer. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning. Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil. Web SMS Send oppføring på SMS. Det står respekt av seksti år med møbler og de fleste på møbeltoppen. Vi tilbyr et bredt utvalg sofatilbehør som komplimenterer eller tilfører stuen din en helt ny stil.


Velg blant våre nakkestøtter og pynteputer her. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Foretaket har registrerte ansatte. Hvor synlig er din bedrift? Ditt søk på bohus namsos.


NamsosVis veibeskrivelse. Vis Knut Rasmussens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Knut har jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Knuts.


Bohus hustad namsos

Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Bli med for å knytte kontakt. Det vil si at hvis du bestiller en vare hos Bohus og ser at vi annonserer akkurat det du har bestilt til en lavere pris innen dager, gir vi deg mellomlegget tilbake som gavekort.


Denne garantien gjelder dersom du har bestilt, men ikke mottatt varen ennå. Ta kontakt med din nærmeste Bohus - butikk, så hjelper vi deg gjerne. Hotell med sentral beliggenhet. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon.


Jeg å min datter hdde vært. Trykk for å vise flere Ingen flere treff å. I år er det 60år siden Arnfinn Hustad startet Arnfinn Hustad bil og møbeltapetsering. Bedre kjent i dag som Hustad møbler, og butikker innenfor Bohus kjeden :D. Og det at vi blir 60år må jo feires #127856; og vi liker å feire sammen med dere.


Hustad -konsernet eier i alt fem Bohus -varehus i Trøndelag og på Sunnmøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg