torsdag 30. mai 2019

Pynt 17 mai

Nordens største utvalg! Her finner du en stor mengde festtilbehør. Finn laveste nettpris her. Feire nasjonaldagen med 17. Dekk opp bordet til 17.

Det er ingenting i veien for å leke seg litt når det kommer til dekorering av festbordet. Med en hvit duk, et enkelt hvitt servise og de glassene du har, er mye gjort. Prøv deg frem med pynt i flaggets farger. Det er alltid hyggelig å invitere venner og familie til 17. Pynt et vakkert festbord til 17.


En enkel måte å pynte bordet på er å fylle mange små vaser med avskårne blomster i rødt, hvitt og blått. Enkelt og dekorativt.

Hos Europris finner du all slags 17. Se våre tips under til 17. Da er det mange som ønsker å plante og pynte ferdig uteplassen. Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte med blomster ute til. Både barn og voksne gleder seg til barnetoget med musikkorps, sang, hurrarop og massevis av flagg, og festen i skolegården etterpå med pølser, is og brus – og alle lekene!


Med noen enkle grep kan du heve bordpynten flere hakk, slik at frokosten får en høytidelig og flott atmosfære. DIY: Lag en festlig og fargerik girlander til 17. Hva med å pynte opp veggene litt på nasjonaldagen?


Dette minikurset om 17. Vi ser for oss at kurset vises på vegg ved hjelp av projektor eller interaktiv tavle. Men om du fortsatt har lyst til å lage litt pynt selv, så er dette et genialt tips som kan gjøres sammen med barn og samtidig som du stryker ferdig skjortene. Gøy med litt hjemmelaget pynt som både kan henges opp og og bruks som bordpynt om du får gjester. Anna og Clara gør venligst opmærksom på, at de viste produkter i indlægget kun forhandles i Søstrene Grene, så længe lager haves.


Vær opmærksom på at ældre blog-indlæg kan omhandle DIY-projekter med produkter, som ikke længere er i Søstrene Grenes varesortiment. Vi har laget roser som vi skal bruke som bordpynt til 17.

Disse rosene er også kjempe fine som pynt ellers, som dekor på gaver, festes på en spenne og bruke som hårpynt osv. Bestemor Esthers blogg) Tegn og fargelegg det norske flagget (Kunst og håndverk i skolen) 17. På utkikk etter kreative og superenkle ting du kan lage til 17. I tillegg må man jo stryke bunadsskjorter og pusse sølv! Gratulerer med dagen!


GJør klar bakverket til den store dagen, kanskje neste år du vil ha ditt eget design på pynt. Ta kontakt så kan vi ordne din helt egen dekor. Vi ønsker alle en riktig god mai ! Her har du mer enn 3bilder og linker med inspirasjon og ideer til nasjonaldagen. Bunader og folkedrakter, kaker og mat, borddekking og dekorasjoner. Andre markeringer 17.


Naurus grunnlovsdag (men ikke nasjonaldag). Jeg har nemlig dekket et tradisjonelt 17. Det kan jo dekkes pent enten man skal ha 17. En av våre flotteste dager, 17.


Det er også en perfekt anledning til å lage unike papirdekorasjoner til feiringen. Vår avdelingsleder i papir, Stefan Govasli, har laget tre fine oppskrifter på papirdekorasjoner som passer til 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg