tirsdag 14. mai 2019

Kalkmaling flugger

Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg.


Kalkmaling flugger

Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge. Nytt digitalt fargekart.


Her kan du se hvordan. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler. Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis. Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg. Se og bestill fargekartet her.


Find vægmaling, gulvmaling, vådrumsmaling og loftmaling i stærk kvalitet og mange farver. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. FARGEBOK CLASSICO Fargeboken inneholder alle.


SNE - er en hvid farve, som har et varmt skær og som dækker bedre end en ren hvid. Velkommen til Nostalgi på landet. Fri fragt ved køb over kr. Vintage Paint kalkmaling er en ægte kalkmaling , der ikke indeholder plastikmaling.


Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig. Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser. Prøv forskellige farvekombinationer, inden du beslutter dig.


Vi leverer kalkprodukter af høj kvalitet. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Det tørre hurtigt og du skal ikke slibe eller afrense dit møbel, du putter kalkmaling direkte på dit møbel.


Har du gamle mørke møbler stående eller har du lavet et godt loppefund på et marked så giv dit møbel nyt liv med kalkmaling. Jotun Minerals er ekstremt nem og sjov at arbejde med. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Med kalktapet fra Borge får du vårens fineste kalkfinish enkelt og raskt på dine vegger.


Kalktapet gir rommet dybde, karakter og et personlig preg - og puster nytt. Med det nye fargekartet “at Home by Flügger” er det enklere å velge farger til de store overflatene i hjemmet. Hvordan i alle dager skal vi finne riktige farger til en klassisk byleilighet der det er. Jotuns nye kalkmaling , Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart. Flügger har sammen med en konservator fra det danske.


Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling , men kanskje ikke på alle veggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg