mandag 6. mai 2019

Omexco tapet norge

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Omexco tapet hevder selv de leverer noe av den flotteste tapeten i verden. Og det er vanskelig å være uenig i det. Omexco er ensbetydende med kvalitet og eleganse.


Sortimentet er variert og man finner alt fra tapet laget av ulike naturmaterialer som bambus, vanlijeblader og abaca til flott storslagent tekstiltapet. OMEXCO Den Belgiske tapetprodusenten Omexco produserer ”grenseløse” tapeter beregnet både for prosjektmarkedet så vel som for det private hjem. Her finnes alt fra enkle fibertapeter til bambus, sisal, kråkesølv, marmor, glassperler og chenille. Tapetene er mellom 90cm til 100cm brede og selges i løpemeter.


Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Velkommen til en hyggelig handel! Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. SANDERSON - tapet - Oslo.


Sanderson er en velrenommert og innovativ Engelsk produsent av tekstiler og tapeter. This collection will take you for a joyful walk through the effervescence of the arteries of Manhattan, Chicago or Miami, full of eclectic and timeless influences. Norges største nettbutikk. Utenom dette har vi også glassfiber, miljøstrie og veggfornyer i mange varianter.


Tapet kan være ensfarget, men med mange forskjellige strukturer å velge mellom får man en mer levende flate enn hva maling vil gi. Farger og mønstre som helhet er derimot tapet alene om. Tapet i et rom gjør det mulig å variere rommets uttrykk, alle veggene behøver jo slett ikke å være like. Intag er importøren av denne fantastiske tapeten i Kråkesølv fra Omexco.


De produserer grenseløse tapeter til både prosjekt og privat. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Tekstiltapet med elegante striper i ulike fargenyanser. Tapetet har en glansfull overflate som reflekterer lyset godt.


Gjør et interiørkupp hos oss. Vi har gulvbelegg, parkett, laminat så vel som fototapeter, tapeter. Enten du ønsker å tapetsere en enkeltvegg for skape nyanse i et rom, eller skape helhetsfølelse ved å tapetsere et helt rom, kan vi i Fargerike Ås hjelpe deg å finne riktig tapet.


Mitt favoritt- tapet er for tiden fra Susanne Schjerning. Tapetet Spring Paradise (pdf) er laget i samarbeid med danske BoligMagasinet, og 1kr av hver solgte rull går uavkortet til Redd Barna, forteller Fredrikke. Du kan også bruke tapet på kjøkkenskapene. Det er en enkel og smart fornyelse av kjøkkenet. En av høstens heteste trender er denne Betong-tapeten.


En meget natur tro tapet med fiber-bakside. Se Texam Stripe tapet i nettbutikken - Dette stripemønsteret består av både smale og brede striper av fløyel og tekstil, med en bakside av fiber. Vi fører et bredt utvalg av merker innen tapeter. Bruk tapet alene i et rom eller i kombinasjon med maling for å skape forskjellige uttrykk.


Tapet kan også brukes som kontrast på deler av en vegg som for eksempel hodegjerde bak en seng, i flukt med et møbel og som et stort bilde. Kun fantasien setter begrensninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg