onsdag 15. mai 2019

Sviestuvai

Vidaus šviestuvai , led šviestuvai bei lauko šviestuvai. LED lemputės, halogenai - šviestuvų internetinė parduotuvė 2LUX. Visoms apšvietimo prekėms suteikiama. Sieniniai šviestuvai ilgą laiką buvo primiršti, tačiau šiandien jie yra ne tik funkcionali, bet ir labai stilinga interjero detalė. Dažniausiai sienose montuojami šviestuvai skirti pagrindinio apšvietimo papildymui, jaukumo suteikimui ir namų sienų žavesio išryškinimui.


Lubiniai šviestuvai – dažnas pasirinkimas gyvenamosiose erdvėse.

Tai patogus, gerai patalpas apšviečiantis sprendimas, tinkamas beveik visur. DydisIšmatavimaiPristatymo terminasKainalemposSkersmuo 113cm, aukštis nuo lubų 80cm⬤ Turime,. Stilingi apšvietimo sprendimai visoje Lietuvoje ir šviestuvai internetu: rinkitės patinkantį šviestuvą! Mūsų šviestuvų salonas siūlo modernius ir klasikinius šviestuvus, toršerus bei šiuolaikiškus apšvietimo sprendimus.


Vilniuje, Kaune, kituose Lietuvos miestuose – džiaukitės šviestuvais jau dabar! Jų paskirtis seniai nėra vien tik skleisti švesą, daugeliu atveju tai tampa išskirtine interjero ar eksterjero detale, todėl svarbu pasirinkti tokį sprendimą, kuris ne tik puikiai atliktų savo funkciją, bet ir derėtų prie aplinkos. Turėdami jaukią ekspozicinę salę ir modernią internetinę parduotuvę įrodome, jog esame lankstūs ir inovatyvūs.


Apsvarstykite, kokiai patalpai rinksite šviestuvą, pasirinkite jo buvimo vietą.

Nemokamas pristatymas perkant daugiau nei už 50€. Kokybiški, ilgaamžiai, sukonstruoti naudojant pačias moderniausias technologijas ir įrengimus šviestuvai Jums. Virtuvės ir valgomojo šviestuvai tarnauja dvejopam tikslui, jie padeda gaminti maistą, o taip pat suteikia nuotaiką ir atmosferą valgio metu. Jums negaišti savo brangaus laiko važinėjant po parduotuves, o verčiau iš karto ieškoti visko vienoje vietoje – internetinėje šviestuvų parduotuvėje.


Platus šviestuvų pasirinkimas biuro, namų ir lauko aplinkos apšvietimui. Susisiekite ir mūsų specialistai Jums pasiūlys geriausią apšvietimo sprendimą! Tinkamai parinktas namų apšvietimas, stilingi ir originalūs šviestuvai gyvenamajai erdvei suteiks jaukumo, funkcionalumo ir elegancijos. Prabangūs sietynai, toršerai, lauko šviestuvai , aukštos kokybės lubiniai, sieniniai, pakabinami ir pastatomi šviestuvai atitiks tiek klasikinio, tiek modernaus dizaino idėjas.


Jie sukurs malonią ir ramią atmosferą svetainėje, valgomajame ar miegamajame. LED apšvietimas – vis labiau populiarėjantis sprendimas tuomet, kai norima. Už simbolinę kainą (VISKAS už eur.).


LED juostos ir visi priedai. Lauko bei vidaus šviestuvai. Modernus dizainas, aukšta kokybė, teisingos kainos. Vi leverer alt innen LED-belysning. Se vårt store utvalg.


Visais klausimais prašome rašyti į mūsų elektr.

Tik išskirtiniai šviestuvai Jūsų namams. Staliniai, lubų, pastatomi, sieniniai - viskas kas gražu yra EveDecor. Pramoniniai šviestuvai.


Net ir tokio tipo patalpos gali atrodyti labai jaukiai, tad nenuverkite pramoninių šviestuvų, kurie kartas pasirenkami net ir komercinio tipo pastatuose. Specialios paskirties šviestuvai. Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų ir aktualių pasiūlymų kokybę.


Jei sutinkate, spustelėkite mygtuką „Sutinku. Naršydami „Elstila” el. Daugiau informacijos.


Jei jus domina šviestuvai Vilniuje, tokiu atveju palankia pasirinkimo galimybe gali būti UAB „Kandelas“. Tai – šviestuvais prekiaujanti kompanija, kuri turi savo padalinius ne tik Vilniuje, bet taip pat ir Klaipėdoje, o čia siūlomos produkcijos asortimentas yra iš tiesų labai didelis. Modernūs ir klasikiniai šviestuvai Jūsų namams.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg