tirsdag 21. mai 2019

Modus arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Vi sitter i kontorfellesskap med kreative arkitekter med lang erfaring fra byggebransjen. Vi holder til i et hyggelig kontorfellesskap med flere mindre arkitektkontor hvor det sitter kreative arkitekter.


Vi kan vise til erfaring fra et bredt arkitektfaglig kompetanseområde som strekker seg fra idé-utvikling og arkitektonisk formgiving, areal- og samfunnsplanlegging til byggeteknisk og antikvarisk prosjekteringsarbeid. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Asplan Viak AS Selskapet har i snart år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat. Modus arkitekter AS fra Solli, Oslo. Oslo basert arkitektkontor. Vår lidenskap er å leverer arkitekttjenester av høy kvalitet og skape varige. Skriv din omtale på minimum 1tegn på feltet ovenfor #128521; 2. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.


LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og.

MDH wins competition to design the new metro station for Brynseng, Oslo! The Brynseng area will in the coming years undergo big changes. Our proposal weaves together new and existing public spaces and connections with the station through an elevated multi functional structure. DARK Arkitekter - arkitektkontor i Oslo, Drammen og Stavanger - moderne og kreativ arkitektur innen urbanisme, bolig, næringsbygg, offentlig.


Arkitekt, design, plan- og prosjektering, stedsutvikling, arealplanlegging, regulering, bolig, næring. Fredriksta Oslo, hele Norge. Logg arkitekter har som målsetting å være et ledende arkitektkontor innen moderne arkitektur der vi ønsker å ivareta helheten i utforming og planlegging av de. Asgeir har jobber oppført på profilen. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er.


Nytt hovedkontor for Estethica AS Rammesøknad for nytt kombinasjonsbygg med lager, kontor og leiligheter i Svelvikveien ble nylig. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. VELKOMMEN TIL VIT ARKITEKTER. VIT arkitekter skaper arkitektur av høy kvalitet som gir økonomisk og kvalitativ merverdi i alle ledd.


Vi er et tverrfaglig fellesskap med kompetente og engasjerte medarbeidere som skaper meningsfull, dristig og annerledes arkitektur. TAG trenger seniorarkitekter! Bergens Arkitektur- og byutviklingspris!


More than 2people of over different.

Alle avdelingskontor ivaretar salg, prosjektledelse og montasje i sine distrikter. Produksjonsenhetene er på Jessheim i Norge, og Kumla og Hulån i Sverige. Hovedkontoret er på Jessheim i Norge. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes.


Det blir en ny fargepalett, og mye av fasaden som nå er rå betong skal også få farge. Dette kommer til å bli fint! En av blokkene står nå ferdig, og stråler i sin nye grønnfarge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg