onsdag 8. mai 2019

Nytt soverom

Trine Chrillesen fra Oslo i sitt nye soverom. Om veggplatene fra Huntonit har hun bare lovord. Jeg er veldig begeistret for veggplatene fra Huntonit, og har brukt dem flere steder i leiligheten.


De er enkle å sette opp og gir et proft og lekkert resultat på kort tid. Et av rommene som pusses opp hyppig er soverommet. Ofte er det nok med bare et par malingsstrøk for at rommet skal se nytt og fresht ut.

Vi ønsket oss et soverom hvor man kan finne roen, både når man legger seg og når man våkner, forteller Merethe. Da Byhaven utlyste konkurransen der du kunne vinne et nytt soverom , ble de heldige vinnerne Merethe Paulsby og mannen John Petter. Her får du gode tips som vil kunne fornye soverommet ditt på 1-2-3. Det gir følelsen av et helt nytt rom.


Velg et sengetøy i farger som passer til årstiden. Nå er det masse fine høstfarger å velge mellom. Det vil gi varme og lunhet til rommet.


Niki Brantmark, som driver bloggen My Scandinavian Home, drømte om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom. Se det nye rommet malt med LADY Pure Color i.

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. På soverommet vil vi ha orden og finne ro! Her er et knippe enestående soverom med.


Jeg eier en 2-roms selveierleilighet. Planløsningen gjør at jeg ønsker å bygge et ekstra soverom i leiligheten. Rent praktisk er det lite som må gjøres for at dette skal bli en realitet.


Jeg lurer på om der må søkes for å gjøre dette og om sameie kan hindre meg i dette. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner.


Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft. Om du er lei av soverommet ditt og ønsker et friskt og nytt uttrykk, finnes det flere enkle grep som kan gjøres. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Nytt hus – nytt soverom. I sommer har vi hjulpet en liten familie på Fjellhamar med å sette farge på tilværelsen. Det har nå begynt å ta form, og vi gleder oss til å dele det med deg!


La oss begynne med soverommet.

Den lille familien har akkurat flyttet inn i huset. Alt er hvitt, sterilt og mangler personlighet. Jeg liker når det er fint og fresht i alle rom. Jeg ønsker ikke så mye “bilde” men heller illustrasjoner – og det har Desenio mange av!


Soverommet er nok det rommet vi tilbringer aller mest tid i, dog oftest i sovende tilstand. Allikevel har et soveroms utseende mye å si for både søvn og trivsel. Har du lyst til å få et helt nytt preg på soverommet , men ikke ønsker å bruke så mye penger på det?


Lær noen enkle triks i denne videoen. Komfortgarantien vår gjelder i nitti dager, for det tar tid å bli kjent med en ny madrass og finne ut om den er den rette for deg. Gi det minst en måne hvis du da kjenner at den ikke passer deg, besøk varehuset eller ring oss, så hjelper vi deg med å finne en som passer perfekt. I det nye tilbygget er det to soverom som barnebarna kan bruke.


Det største er først og fremst blitt et jenterom, mens guttene stort sett bruker det minste. På det største hadde Bjørg og Arild bestemt seg for å sette inn familiekøyen fra deres gamle rom. Den er jo både praktisk og behagelig. Kommunen la som forutsetning at TEK og PBL ble fulgt når det ble etablert ett nytt rom i rommet.


Dette gjelder utsyn, lys og rømning osv. Jeg forholder meg kun til rom som allerede er godkjent som varig opphold. Kommunen sier selv at de ikke kan legge en begrensning på boligen så lenge den brukes til det tilsiktige formål. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Du må søke kommunen om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel, for eksempel om du vil gjøre om en bod til et soverom.


Du kan enten søke selv, eller få ansvarlige foretak til å søke og bygge for deg. Hvis du søker selv er du selv ansvarlig for at alle byggeregler blir fulgt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg