tirsdag 14. mai 2019

Panel på baderom

Stort og variert utvalg. Kvalitetsplater til bunnpressede priser. På utkikk etter panel baderom til din bolig? Besøk vår nettbutikk! Alt du trenger til ditt bad. Se vårt fantastiske utvalg!

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Det er en uskreven lov at alt panel skal behandles likt på begge sider for å unngå at det bøyer seg. Men som regel maler folk ett strøk heftgrunn på begge sider, og ett strøk maling bak og to foran. Husk at panelets svakeste punkter er på toppen og i bunnen, så der må det også males.


Heftgrunn er alfa og omega for panel. Har sjøl panelplater (Arbor vannfaste) på mitt nyoppussa ba og ble kjempeflott sammen med flis på gulv og flislist på utsiden av panel på gulv. Lekta heller ikke ut, men la plasten imot isolasjonen. Har også dusjkabinett og dreit i denne normen med membran i hytt og vær og har det kun på gulv.


MDF- panel er plater som du enkelt kan montere på vegg og i tak.

Er du lei slette vegger av gips? Veggpanel kan du enkelt montere rett på stenderverk, og du kan også male over med hvilken farge du selv måtte ønske. Med riktig veggpanel får du en struktur som skaper et klassisk utseende på rommet. Hvis gammel panel på bad skal males, må den være uskadet. Da rengjøres den først med kraftvask som fjerner fett- og såperester, og så benyttes den samme fremgangsmåten.


Unngå å dusje rett på panelen. Panel i baderom er helt kurant det. Det skal være veldig rått i rommet hvis det skal ha noe stor innvirkning på stenderverket bak. Er dere mange i huset og det dusjes kanskje 3-ganger hver dag i rommet kan det vel være kjekt å male eller lakkere.


Panelen er malt med heftgrunning og to strøk oljebasert maling i farge som passer gardinene. Takpanelen har to strøk hvit panellakk. Ett toppstrøk med oljebasert, halvblank lakk gjør panelen mer robust mot fuktighet. Første flisrad på veggen er gulvfliser og deretter veggfliser og panel.


Vi har mdf panel i taket på badet. Malte med et strøk jotun supreme finish. Har fuktstyrt avtrekksvidte. Etter år, så er himlingen fremdeles fin.


Hadde jeg vært deg, så hadde jeg mattet taket, først med sandpapir, så med salmiakk (maling brukt på mdf panel kan være veldig hard og glatt og gi dårlig feste til ny maling).

MDF og fukt fungerer SVÆRT dårlig sammen. Skal Dere først ha noe som likner på panel , hvorfor da ikke gå for naturlig panel ? Dere kan jo male det slik Dere ønsker likevel? Baderomspanel kan du også fint bruke andre steder enn på ditt bad.


Bruk panelet for eksempel i garasjen, gangen eller andre steder du ønsker flisuttrykk på veggen din. I tillegg til panelet og platene, har vi også alt du trenger av tilbehør som lim, silikon, lister, skruer og mer. Hvis du bygger opp en ny himling på badet ditt i dag, gjør du taket mye bedre egnet til å beskytte resten av huset og motstå fukt, enn selv de beste håndverkerne kunne for bare få år siden. Uten panel - For innbygging med fliser, e. Med panel - For plassering i nisje med panel på én langside.


Med paneler - For plassering i valgfritt hjørne med paneler på én langside og én kortside. Med paneler - For plassering mot én vegg med paneler på én langside og to kortsider. Ekstra nakkepute kan bestilles i tillegg, se. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden.


Prisen på baderomsplater er billigere en flis, du får dem fra ca kr 5og opp mot kr 1. De kommer i plater på 60x2centimeter og passer mellom stenderverket i boligen. Fliser koster alt fra 1kroner til flere tusen pr kvadratmeter, og da må man i tillegg kjøpe membran, gispplater, fugemasse og fliselim dersom det skal flislegges i dusjhjørnet. Det finnes flere løsninger for baderom. Panelovnen er dobbeltisolert og leveres med elektronisk termostat EV. Dette kan brukes både i taket og på veggen, og også i dusjsonen hvis man benytter det på riktig måte.


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Våtromsmaling er et smart grep hvorvidt gjelder en rimeligere oppussingsprosess av badet. Både behandlet og ubehandlet.


Kjøp på nett eller i butikk. Sett neste panel på skrå mot veggen og påfør fugemassen. Fugestrengen skal være ca. Det er viktig at du bruker tilstrekkelig fugemasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg