tirsdag 28. mai 2019

Sparkel jotun

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Sammenlign pris med oss. En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater. Vanligvis har komponentene kontrasterende farger, slik at blandingsforholdet er riktig så snart blandingen har en ensartet farge og ingen spor av komponentfargene er synlige. Dette er en sparkel som fyller godt.


Jotun sparkel for grove underlag. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Lett sparkelmasse som gir en fin overflate.

Benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater innendørs i tørre rom. Det er viktig å følge tørketiden som står på emballasjen mellom hvert lag med sparkel. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen. Kan også benyttes til sparkling av puss og betong. Kan sparkels ut i tykkelse 0-mm uten.


SPARKEL JOTUN 3L Se alt fra JOTUN. Selges ikke fra nettlager. Spesialsparkel for bruk i våtrom til skjøt- og flekksparkling av bygningsplater, samt utjevning av betong og puss. Den tørker raskt og er enkel å slipe. Tapet, maling, gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua.


Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel , murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum. En lett sparkelmasse til innendørs bruk i tørre rom. Sparkel gipsplater fin.


Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og gir minimal krymping og god hefteevne. For å oppnå best mulig resultat bør det sparkles ganger.

Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl. Ikke-herdende spesialkitt til behandling av vindusruter og større sprekkdannelser. God vedheft til tre, glass og metall og sprekker ikke. For tre er det oljebaserte utgaver med løsemidler, og vanntynnet sparkel basert på akryl.


Oljebasert sparkel tåler høy fuktighetsbelastning og kan brukes i vinduskonstruksjoner og sparkling av panel på bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg