fredag 17. mai 2019

Jotun supermatt

Vår vakreste maling noensinne er supermatt , med et eksklusivt utseende. LADY Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i fargene kommer til sin rett - helt utilslørt av glans. Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere! Den er mattere og har en vakrere finish, men er like robust.


For å få et pent sluttresultat er grunnarbeidet viktig.

Enkle tips til et godt grunnarbeid er å påføre ett strøk Jotun Heftgrunning Universal. Dersom møblene har kvist, påføres ett til to strøk Jotun Kvist- og sperregrunning. Småskader flekksparkles med Jotun Sparkel for treverk.


Puss deretter underlaget og fjern slipestøvet. Les tester og omtaler før du kjøper. Matt mot matt gir et sobert inntrykk. Tips til bruk av ulike glansgrader.


Mattere maling gir mindre gjenskinn og man får et lunere, mykere uttrykk.

LADY PURE COLOR A-BASE 7L Supermatt eksklusivt utseende, Lady Pure Color har nå blitt enda vakrere. Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt.


Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Malingen skaper en behagelig atmosfære. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Akrylbasert veggmaling fra Jotun i serien Lady Pure Color med supermatt finish, som anvendes til innendørs bruk i tørre rom. Denne veggmalingen gir en unik fargeopplevelse og har et flott supermatt uttrykk.


I tillegg har malingen en høy slitestyrke og en rengjøringsvennlig overflate, slik at dine vegger vil holde seg flotte i lang tid. Tekstiltapet grunnes med JOTUN Grunning for tapet. Toppstrøk: x LADY Pure Color.


På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl. Jotuns vakreste maling noensinne har blitt enda vakrere, med supermatt eksklusivt utseende og unik fargeopplevelse.

Unik fargegjengivelse gir et sobert og sanselig uttrykk. Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere. Jotun Lady Pure Color er den vakreste veggmalingen noensinne. Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look.


Lady Pure går for å være den vakreste malingen til Jotun , som nå har ytterligere blitt forbederet. Lady Pure Color gir et supermatt eksklusivt og elegant utseende, samtidig som malingen gir en unik fargeopplevelse. Dette er malingen for deg som ønsker et perfekt. Jotun Fargesenter Inne består av et bredt spekter av Jotuns aller vakreste veggfarger i store fargeprøver.


Et godt utvalg av fargene finnes også i Aformat! Kan brukes på både slette flater, treverk og detaljer. Selges da jeg ikke fikk bruk for pannet, uåpnet. Kvittering følger med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg