torsdag 16. mai 2019

Reparere skinn

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Skinn kommer i bare én naturlig finish, og med litt hjelp og riktig vannbaserte produkter kan du enkelt reparere skinn , gjenopprette skinn farge, og gjøre det mykt og smidig igjen. Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker.


Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc. Hos Skinnassistanse kan du være trygg på at du.

Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Reparasjon av skinn er lønnsomt! Det er ikke så moro når man oppdager skader på et så dyrt materiale som skinn.


Ved bruk av ”State of the art” resiner og polymerer er det mulig å binde skinnet tilbake til seg selv, med kun et lite arr som eneste vitne til skaden som var der, ja om mulig få den til å bli 1 usynlig! Denne skinnstolen hadde tørt og sprukkent skinn men var helt uten hull, dermed kunne skinnet slipes og farges. Her har vi -tro det eller ei- ikke brukt farge.


Denne lyse skinnsofaen er grundig renset med våre kraftigste renseprodukter.

Quick Car Fix er spesialister på SMART Repair, “Small to Medium Area Repair Techniques”, som omfatter kostnadseffektive, raske og miljøvennlige bilreparasjoner. Slitte skinnseter er noe vi har lang erfaring med å reparere. For et perfekt resultat blir området renset og slipt ned. Hull i skinn sete, hvordan reparere ? Logg inn for å følge dette.


Våre spesialprodukter for å fjerne flekker på skinn kan bli kvitt selv de værste flekker. Revner, riper, brennmerker og hull i skinn kan repareres med Colourlock Liquid Leather, Lærlim og GLD-penn. Vår fyllmasse til skinn (Liquid Leather) er nyttig når man skal reparere hull og dype riper. Dersom du har bilseter eller annet bilinteriør som allerede er slitt, kan vi også hjelpe deg.


På vårt verksted i Bergen, farger skinn som er falmet eller misfarget, reparerer smårifter, ødelagte varmetråder og skifter sammensunket skumplast. Dersom noen deler er for slitt til å repareres, kan vi skifte ut den delen. Velg et verksted som kan reparere alle typer skader i skinn , som strukturskader, riper, misfarging, slitasje med mer, råder han. Samtidig må du i enkelte tilfeller belage deg på at skaden som har skjedd kan være såpass omfattende at det rett og slett ikke er mulig å reparere den.


Nål og tråd vanligvis er gode elementer for å bruke når fikse små rifter i dette kostbart materiale. Den beste måten å reparere skinn vanligvis er å fjerne det. Hvis du ikke kan fjerne elementet fra rammen, kan du sy den tåre sammen med små sting.


Bygge om og trekke hjelpemidler til hjelpemiddelsentraler.

LEDERZENTRUM reparasjon og farging system gjør oss i stand til å fikse de fleste typer slitasje på skinn om det er riper rifter elle små hul. Vi farger om til eksakt samme nyanse slik at helheten ser ut som ny. Du kan reparere skinn på sofaen med et skinn reparasjonssett. Disse pakkene inneholder alle komponenter og veiledning du trenger for å reparere skinn sofa.


Hvordan reparere revner, rift og hull i glatt skinn med Liquid Leather, detaljert. For enkel beskrivelse, se slik gjør du. Får man små skader på skinn kan de enkelt repareres med Colourlock Liquid Leather. Det er en fyllmasse (filler) som kan brukes til å reparere hull i skinn , små revner, dypere skraper og sprekker i skinn.


Hvordan å reparere en sprukket skinn lenestol Skinn lenestoler er en langvarig investering som kan fortsette å gi deg med stilfull komfort hvis skikkelig vedlikeholdt. Mange stoler og sofaer kommer dekket i skinn fordi skinn er et slitesterkt materiale som kan holde opp til daglig bruk. Colourlock Rep Glue lar deg enkelt og kjapt reparere små skader i ditt skinn.


Påfør på baksiden av flengen og press hardt, så er du ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg